上一頁下一頁
發新話題

15,16/5 開心好玩C P有錢佬團,詳情請看第一頁(第九版)

收藏  |  訂閱
745  19.2k

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-7 02:20 PM 發表 查看引用來源

只可以講啲好老土嘅說話 : 讓時間沖淡一齊
就讓一切隨風 .......

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-5-7 02:15 PM 發表 查看引用來源

乜無話你知我地宵夜食親都4,5百既....hahaha
你起身啦:smile_45:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-7 01:02 PM 發表

光豬時間可以發生好多意想不到嘅事 :smile_44::smile_44:
絕對同意!有時D野真系估巨吾到:smile_27:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-7 02:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: ...緣份唔夠!

相遇‧是"我倆"的運氣
相愛‧是"咱们"的福份
相分‧是"妳"的遺憾

引用:
原帖由 korean-park 於 2009-5-7 02:42 PM 發表 查看引用來源
相遇‧是"我倆"的運氣
相愛‧是"咱们"的福份
相分‧是"妳"的遺憾
讓彼此在對方的生命中消失   
           讓彼此在對方的記憶中流逝
  :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-7 02:20 PM 發表

呢家野用"時間"沖吾淡咖,要用"哥士Dick"!

引用:
原帖由 korean-park 於 2009-5-7 02:46 PM 發表 查看引用來源
呢家野用"時間"沖吾淡咖,要用"哥士Dick"!
哥士的係用嚟洗廁所架喳 :smile_45::smile_45:

"讓彼此在對方的生命中消失....." 甘冷血? 要消失? :smile_27: 怪吾得人地叫你做"神":smile_42:

引用:
原帖由 korean-park 於 2009-5-7 02:49 PM 發表 查看引用來源
"讓彼此在對方的生命中消失....." 甘冷血? 要消失? :smile_27: 怪吾得人地叫你做"神":smile_42:
我只係覺得,對方既然無情,我都要絕情!:smile_44: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆