上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 VIII ** 我徵友

收藏  |  訂閱
1.5k  39.5k

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 8/5/2009 12:27 AM 發表 查看引用來源

都話齊歡唱呀............:smile_38:
各位姊妹齊歡唱............:smile_40:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-5-8 12:26 AM 發表 查看引用來源

一枝花..又打劫你呀:smile_30:
死啦:smile_38: 又黎啦:') 花花,小天使:smile_38: 幫我打999呀

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 8/5/2009 12:28 AM 發表 查看引用來源

帝女花.幽媾.一葉輕舟去....:smile_43: :smile_43:
借歌遁....:smile_43: 都係你至叻.....:smile_30: 無人能及~  :smile_19:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 8/5/2009 12:26 AM 發表 查看引用來源

一枝花..又打劫你呀:smile_30:
引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 8/5/2009 12:30 AM 發表 查看引用來源

死啦:smile_38: 又黎啦:') 花花,小天使:smile_38: 幫我打999呀
.......:smile_27: 咩一枝花..又打劫你呀...:smile_19: 此話怎解.....:smile_35: 唔知咩事係唔可以亂咁打9990架~

引用:
原帖由 花映雪 於 8/5/2009 12:24 AM 發表 查看引用來源
壞唔起咪惡囉:smile_30:
唔多覺佢有係post 惡過喎......:smile_35: 佢惡過花姐妳咩~

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-8 12:38 AM 發表 查看引用來源

.......:smile_27: 咩一枝花..又打劫你呀...:smile_19: 此話怎解.....:smile_35: 唔知咩事係唔可以亂咁打9990架~
夜左...老花眼:smile_35: 點知佢睇我唔到:') 答錯線... 都係訓啦:smile_45:   GOOD NIGHT

突然之間好似無晒人咁0既~:smile_19:

咁我都閃啦~:smile_43: good night~:smile_40:

斯人呢:smile_41:

沉得仲深過鐵達尼.....:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆