上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part7

收藏  |  訂閱
741  6.6k

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-28 21:47 發表 查看引用來源

佢係:smile_44:  糖水坐樓主對面果個囉:smile_13:
你認錯喇:smile_30:
佢係同kenny一齊走個個呀:smile_40:

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-4-28 22:20 發表 查看引用來源

請問,我異父異母兄弟呀恆係邊個呀?
相同佢相認:smile_30:
阿恆就係snakycheung喇:smile_30:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-28 10:38 PM 發表 查看引用來源

清純噏完之後都唔記得啦:smile_39:
第一次唔記得好正常:smile_13:
咁又係喎..:smile_27:

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-4-28 22:39 發表 查看引用來源

果日每個人都好投入bbq,無想起要自我介紹
最慘連大合照都無................
我發現之前次次見親d人都唔會想影相, so我都冇開到聲講

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-28 11:10 PM 發表 查看引用來源

個d好少會再出黎架喇
有機會再介紹你識:smile_13:
等我記晒BBQ班朋友仔d名先啦....:smile_44:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-28 11:12 PM 發表 查看引用來源

仲有好多粗口類既名架, 不過唔記得lu~
我媽鍾意點叫我就點叫我:smile_39:
伯友會用粗口招呼你....:smile_29:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-28 11:24 PM 發表 查看引用來源

我發現之前次次見親d人都唔會想影相, so我都冇開到聲講
乖女...好玩嗎?...:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-28 11:21 PM 發表 查看引用來源

阿恆就係snakycheung喇:smile_30:
好兄弟相認吧
命中只有你同我一齊雨中踏單車:smile_13: 太浪漫了,冷靜!

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-28 23:25 發表 查看引用來源

等我記晒BBQ班朋友仔d名先啦....:smile_44:
呵呵~冇問題呀:smile_40:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-28 23:25 發表 查看引用來源

伯友會用粗口招呼你....:smile_29:
成日都係咁架啦~:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆