上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異黐異

收藏  |  訂閱
746  6.3k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-16 11:55 AM 發表
我返黎喇...mor mor蛇...mor mor 各位:smile_38:
mor mor 可愛既椒椒豬:smile_30:

好返未呀..:smile_38:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-16 11:57 AM 發表

mor mor 可愛既椒椒豬:smile_30:

好返未呀..:smile_38:
mor mor 英偉既蛇蛇
我覺得今日鬆d喇咳得.......cam cam同鼻鼻開始黎料....

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-16 12:09 PM 發表

mor mor 英偉既蛇蛇
我覺得今日鬆d喇咳得.......cam cam同鼻鼻開始黎料....
岩架啦...咳鬆左就係咁架啦... 咁有冇返工呀...?

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-16 12:10 PM 發表

岩架啦...咳鬆左就係咁架啦... 咁有冇返工呀...?
冇呀...依家開緊outlook跟返d野....老細叫我唔好返字...因為公司大焗..而且..公司原來do好多人病...

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-16 12:16 PM 發表

冇呀...依家開緊outlook跟返d野....老細叫我唔好返字...因為公司大焗..而且..公司原來do好多人病...
咁可能你都係公司惹返黎wor..

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-16 12:18 PM 發表

咁可能你都係公司惹返黎wor..
病徵好似唔同.....同team原來有個尋日都返唔到....不過冇燒....但呢d野..黎黎去去都係果d....
我都唸...會唔會係公司d菌..... 因為空氣唔流動...

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-16 12:26 PM 發表

病徵好似唔同.....同team原來有個尋日都返唔到....不過冇燒....但呢d野..黎黎去去都係果d....
我都唸...會唔會係公司d菌..... 因為空氣唔流動...
咁你老細就要整下佢囉...

屎下出黎先........:smile_44:

mor mor mor   蛇蛇 & 各位...:smile_40:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-16 12:29 PM 發表

咁你老細就要整下佢囉...
:smile_30: 有排申請喎....簽名簽成幾個月都未開到工...:smile_30:
d商廈係咁架喇.....中央冷氣.....流通得去邊丫...:smile_39:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-16 12:30 PM 發表
屎下出黎先........:smile_44:

mor mor mor   蛇蛇 & 各位...:smile_40:
mor mor 可愛既利利豬:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆