上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part6

收藏  |  訂閱
735  7.9k

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-13 09:21 PM 發表 查看引用來源
♥♡♥♡除左自己想徵, 仲希望幫幾位好朋友徵到their cup of T♥♡♥♡   

唔知我幾時搵到呢:smile_13:
呢位朋友,多d參加活動,有其他單身女仔:smile_40:
你唔黎k,走寶,突然有個靚女出現,係我同你所識的人最靚:smile_40:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-4-13 21:20 發表 查看引用來源
我不煙不酒喎:smile_44: :smile_44: :smile_44:
你唔係單身:smile_45:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-13 21:21 發表 查看引用來源
♥♡♥♡除左自己想徵, 仲希望幫幾位好朋友徵到their cup of T♥♡♥♡   

唔知我幾時搵到呢:smile_13:
一齊努力呀:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 21:36 發表 查看引用來源

你唔黎k,走寶,突然有個靚女出現,係我同你所識的人最靚:smile_40:
baby, 你個邊爆到7彩喇:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 09:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 有咁既事~~~
靚唔靚依家野見人見智既啫:smile_13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 09:46 PM 發表 查看引用來源

咩事呀,我又去呀?:smile_41:

引用:
原帖由 vx787 於 2009-4-13 21:50 發表 查看引用來源

咩事呀,我又去呀?:smile_41:
你去邊呀~我講d post啫~:smile_30:

浮一浮上水面先~
如果唔係啲腳毛又吹走哂~~~:smile_13:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 09:46 PM 發表 查看引用來源

我無靈感,唔開住:smile_44:

入黎SAY個HI先~~
引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 10:03 PM 發表 查看引用來源

我無靈感,唔開住:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆