上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........7/3曼記報告...PART 2 曼黑洞之小曼玉

收藏  |  訂閱
716  9.6k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-3-8 10:46 PM 發表 查看引用來源

愈講愈迷...邊條巷呀 :smile_27:
事發地點    方向村某一條後巷
兇手           十多歲少女一名 疑似樹熊
受害人        帥哥一個 :smile_44:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-8 22:50 發表 查看引用來源

一句講晒....花心啦你......:smile_38:
上到去花心係正常嘅...

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 22:52 發表 查看引用來源

出個包膠好喎....

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-8 10:50 PM 發表 查看引用來源

一句講晒....花心啦你......:smile_38:
我都係想開心下隻 咁專一做咩...

應該係話 佢冇能力 令我對佢專一

今日同個老手CHING一齊走時 先研究過 呢個問題

應否番啅 :smile_13:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 22:54 發表 查看引用來源

全中啦...條囡唔夠功力....

thanks for sharing :smile_38:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 10:54 PM 發表 查看引用來源

唔怕...下次有機會...我幫係要左佢.....:smile_47:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-3-8 23:01 發表 查看引用來源

唔怕...下次有機會...我幫係要左佢.....:smile_47:
師兄果然係好兄弟...

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-3-8 10:52 PM 發表 查看引用來源

你仲好講,成班仔入村,剩係攬你一個,足足食左十分鐘波餅~~~!!!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-8 23:06 發表 查看引用來源

你仲好講,成班仔入村,剩係攬你一個,足足食左十分鐘波餅~~~!!!:smile_30:
原來小寶哥上身...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆