上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異靈錄

收藏  |  訂閱
742  4.4k

引用:
原帖由 豬骨lolo 於 2009-2-13 11:33 AM 發表 查看引用來源

原來係你...............等我又去報寸先,呵
清洗mk:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-2-13 11:32 AM 發表 查看引用來源

我唸住吃皇帝餐架咋..:smile_30:
又心思思想俾女圍呀................kaka

引用:
原帖由 whitemokid 於 2009-2-13 11:34 AM 發表 查看引用來源
清洗mk:smile_34: :smile_34: :smile_34:
一陣俾雞場負責人知道,殺左你都似

引用:
原帖由 豬骨lolo 於 2009-2-13 11:32 AM 發表

有冇呢.........好似仲要細少少
貢細﹖:smile_14:  似豬胎多d..:smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-2-13 11:29 AM 發表 查看引用來源

會到九十幾,,,之後返左黎香港玩就冇開lu..
返黎見完人唔敢開啦? :smile_46:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-2-13 11:36 AM 發表 查看引用來源

貢細﹖:smile_14:  似豬胎多d..:smile_30:
咁佢又比豬胎肥d.............呵

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-13 11:36 AM 發表 查看引用來源

比女追到佢暈,呵

引用:
原帖由 豬骨lolo 於 2009-2-13 11:34 AM 發表

又心思思想俾女圍呀................kaka
貢香港唔係我地頭唔通要我唸埋去ban庶同吃乜咩...多數都係任人魚肉架啦

引用:
原帖由 豬骨lolo 於 2009-2-13 11:35 AM 發表 查看引用來源

一陣俾雞場負責人知道,殺左你都似
報寸...霸場....做老細:smile_34: :smile_34: .....試味:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-13 11:36 AM 發表

錯...

係d人見過我之後就唔再黎..所以唔再開姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆