上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(25)

收藏  |  訂閱
736  5.4k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-24 10:31 AM 發表 查看引用來源

你冇看天氣報告咩

你咁晏先放工, 你又做咩架??
夜放工, 跟住約 FD, 就搞到咁

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-24 10:30 AM 發表 查看引用來源

朝早我會係度, 夜晚就係king sir舖....
呢兩間舖d posts都好快, 都夠我玩啦....:smile_27: :smile_30:
剩係唔去我度囉 .... :smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-24 10:33 AM 發表 查看引用來源

找神...細細粒..放假未﹖
你又咁早送個甜品比我呀
好鬼衰架
未呀....執緊自己一手做成o既.....屎:smile_19:
你係未返黎呀king sir, 我想見你:smile_24::smile_24:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 10:35 AM 發表 查看引用來源

係囉, 都唔知點解會咁快, 我仲以為黎黎去去得我同車車添,
點知越黎越多人, 不過就係無咩囝囝囉
唔準同我淨囝囝:smile_24: :smile_24:
有囝囝呀, 不過只適合做吹水對象

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 10:35 AM 發表 查看引用來源

係囉, 都唔知點解會咁快, 我仲以為黎黎去去得我同車車添,
點知越黎越多人, 不過就係無咩囝囝囉
唔準同我淨囝囝:smile_24: :smile_24:
Morning VK  ...  

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-1-24 10:34 AM 發表 查看引用來源

:smile_14: ~咁易就開心喇?~

vk 收爐未呀?~
係呀, 我好易開心架咋, 如果無人同我爭野o既時候:smile_24: :smile_24:
返埋今日

引用:
原帖由 siusiu99999 於 2009-1-24 10:34 AM 發表 查看引用來源

你又放假呀 ?
抺公司d野:smile_19:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 10:30 AM 發表 查看引用來源

唔係呀, 有人問過我, 我咪又問下你,
睇下有無機會一齊行囉, 不過我都幾怕多人,
除左同男朋友一齊先會唔怕 :smile_44: :smile_30:
超級重色輕友就係我啦:smile_34:
邊個問你??:smile_47:

迫下迫下, 確係親近好機會~

引用:
原帖由 怕羞人 於 2009-1-24 10:34 AM 發表 查看引用來源

下次如果飯局有預我, 唔俾笑
你想我預埋你仲敢出刀仔....你估你有無機會出黎呀啦:smile_45: :smile_45:

早晨呀)))))))))):smile_38: 各位))))))))))):smile_38:
著多件3呀)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 好....凍...:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆