上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(20)

收藏  |  訂閱
742  4.9k

引用:
原帖由 him0901 於 2009-1-20 05:22 PM 發表

其實一個人住真係要自己受到一個人生活果種忽然熱鬧同忽然寂靜...
當妳習慣左, 會開始享受一個人生活帶黎既自由 (當然都有後果啦...)
但而家好多野都未settle好.........網都冇得上,,:smile_42:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-1-20 05:02 PM 發表 查看引用來源

一定有內鬼:smile_22: :smile_22:
鬼?…你有無驗查過自己C忽呀…?

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-1-20 05:23 PM 發表 查看引用來源

住邊呀???

等我清明重陽黎探下你丫
:smile_30: :smile_30: ~~你呷醋

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-1-20 05:23 PM 發表 查看引用來源
唔得~~:smile_22:
為左慳d唔好咁高要求啦

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-1-20 05:23 PM 發表 查看引用來源
唔得~~:smile_22:
搵個男人過你墊好唔好:smile_41:

引用:
原帖由 wingapple 於 2009-1-20 17:22 發表 查看引用來源

我屋企連intenet都未有呀.....
申請左話要3~5個工作天.....
屋企凈係睇tv...好悶~~:smile_39:
咁就要出多街過左呢幾日佢
有internet就唔會悶1

引用:
原帖由 him0901 於 2009-1-20 05:24 PM 發表

妳岩岩一個人住, 屋企無乜野係正常
妳住耐左, 汁都有排妳汁....  :smile_35:
野都執左7788架喇~~
不過原來得tv既生活,,真係好無聊~~:smile_42:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-20 05:24 PM 發表 查看引用來源
我重申我笨唔係咁薯片架,要相處過了解過先得架:smile_34:
同樓主申報.......加你 50分:smile_40:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-20 05:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: ~~你呷醋
你點睇得出架:smile_14: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-20 05:24 PM 發表 查看引用來源

幾時過你到食團年飯:smile_40:
話你聽,得罪你還得罪你,唔好攪我屋企呀
唔關我屋企人事架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆