上一頁下一頁
發新話題

好想係到識到朋友..

收藏  |  訂閱
338  4.1k

引用:
原帖由 home_alone17 於 2009-1-29 06:36 PM 發表 查看引用來源
男人女人我都可以做到朋友
以前一路都拍拖.....真係重色輕友果隻.........
最近睇左本書.........inspire me ...........I should treasure friends.....:smile_24:
做個朋友仔:smile_35:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-1-29 06:39 PM 發表 查看引用來源

做個朋友仔:smile_35:
好野

引用:
原帖由 home_alone17 於 2009-1-29 06:54 PM 發表 查看引用來源

好野
妳好

引用:
原帖由 home_alone17 於 2009-1-29 06:36 PM 發表 查看引用來源
最近睇左本書.........inspire me ...........I should treasure friends.....:smile_24:
本書講乜o架 ?:smile_41:

引用:
原帖由 JUNIPERBERRY 於 2009-1-29 07:01 PM 發表 查看引用來源

本書講乜o架 ?:smile_41:
可以算是一本自傳

引用:
原帖由 home_alone17 於 2009-1-29 07:09 PM 發表 查看引用來源

可以算是一本自傳
等經過書店look look 先

煮野食先.....好涷呀
夜d再傾

引用:
唔知點解...好多女仔都會咁....更嚴重既甚至以男友為生活重心...無其他朋友...
可憐分手時想找個朋友傾訴都無....
其實友情同愛情可以, 必須並存...否則生活不太正常吧!

引用:
原帖由 Mic.Scofield 於 2009-1-30 01:09 AM 發表 查看引用來源

唔知點解...好多女仔都會咁....更嚴重既甚至以男友為生活重心...無其他朋友...
其實又唔係無其他朋友........只係大多數都係佢d朋友lor

引用:
原帖由 Mic.Scofield 於 2009-1-30 01:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_15: NONO 唔係淨係女仔,好多男仔都係咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆