上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)14

收藏  |  訂閱
743  20.4k

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-1-8 23:53 發表
咁興做乜,你下面個棟重有就得啦:smile_30: :smile_30:
吾好比我見到佢屋企人或佢身邊D粉腸添 !  吾興就有鬼  !

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2009-1-8 11:48 PM 發表 查看引用來源

因為比人過左一棟...想黎過一拍兩散:smile_34:
無色無相,無欲無求。

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2009-1-8 11:59 PM 發表 查看引用來源

吾好比我見到佢屋企人或佢身邊D粉腸添 !  吾興就有鬼  !
水無色,雲無相,心無欲,自無求。

Hi, All,
小天使明晚一收工就同朋友一齊去食Hagen Dazs雪糕~:smile_35: 係咪好正呢~

天使一到,乜鬼都走晒。。。:smile_30:

各位晚上好.....我放工啦

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-9 12:37 AM 發表 查看引用來源
天使一到,乜鬼都走晒。。。:smile_30:
咩喎~:smile_13: 0既然係咁~:smile_43:小天使閃囉~ 等乜0野鬼:smile_29: 都返晒入0黎同你傾啦~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-9 12:45 AM 發表 查看引用來源

咩喎~:smile_13: 0既然係咁~:smile_43:小天使閃囉~ 等乜0野鬼:smile_29: 都返晒入0黎同你傾啦~
天使變夜鬼。。。:smile_46:

引用:
原帖由 寧靜心海 於 2009-1-9 12:42 AM 發表 查看引用來源
各位晚上好.....我放工啦
Hi,寧靜。:smile_15:

樓主瞓左喇~:smile_27: 小天使也要教教豬啦~:smile_38: good night la ~:smile_40: 祝願大家好夢啊~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆