上一頁下一頁
發新話題

徵男女老幼(18-108)朋友, 最緊要係真心做朋友 Season 7

收藏  |  訂閱
737  5.8k

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-22 12:55 PM 發表 查看引用來源

嬲系無錯, 當中有好多hk人都會為這件事嬲,
但每次有大單野發生,
政府實系你推我推, 到無法解決的時候,
就找個人出說聲sorry, 就無了了知.:smile_39:
同意呀

食飯先, 一陣再返

引用:
原帖由 Ricko 於 2008-12-22 12:45 發表 查看引用來源

因為死既唔係佢親人
就係因為咁, d仆街咪就係無動於衷

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-22 12:57 發表 查看引用來源

唔好意思, 飲杯涼茶降吓火好d喎
忍唔住..唔好意思...
響msn度,我都就快俾人激死

LUNCH   :smile_43:

算啦...呢度係朋友吹水既好去處,都係唔好講時事~!!

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-22 12:56 PM 發表 查看引用來源

我覺得呢d人要判坐監...最好就坐成世
見死不救
其實我親身有2個經歷, 發生地點同一商場, 商場內有4間醫務所.
1> 有個伯伯跌穿頭, 流好多血, 坐在商場某位,
      不久就有一位在商場開鋪既醫生幫佢療傷.

2> 另一次有個c9系同一個商場暈到, 結果等咗好耐都無醫生幫她.
     最尾都要由999送院.

2件唔同既事, d醫生做法都唔同:smile_39:

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-22 01:02 PM 發表 查看引用來源

忍唔住..唔好意思...
響msn度,我都就快俾人激死
你都會比人激死,
只有你激死人就有

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-22 01:06 PM 發表 查看引用來源
算啦...呢度係朋友吹水既好去處,都係唔好講時事~!!
唔講時事.....都重有好多好多話題講ge.

午安~各位食完飯未ar?

引用:
原帖由 PLBBWM 於 2008-12-22 01:07 PM 發表 查看引用來源

其實我親身有2個經歷, 發生地點同一商場, 商場內有4間醫務所.
1> 有個伯伯跌穿頭, 流好多血, 坐在商場某位,
      不久就有一位在商場開鋪既醫生幫佢療傷.

2> 另一次有個c9系同一個商場暈到, 結果等ࡵ ...
正所謂事不關己, 己不勞心, 各家自掃門前雪.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆