上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(13)-不停插插插!!插後門都令我不停高潮了

收藏  |  訂閱
631  32.5k

引用:
原帖由 bcm 於 13-12-2008 21:23 發表 查看引用來源

我諗真0既,假0既點會咁詳細丫~
其實女仔鐘意後庭樂唔出奇,只係無講出黎姐~
可能係...:smile_46:
有d就未試過..不知此樂無窮

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-13 09:28 PM 發表 查看引用來源

可能係...:smile_46:
有d就未試過..不知此樂無窮
有D一講起插後欄就聯想SM,變態,其實真係誤解左啦,
不過真係好多女仔接受唔到,我諗都係個男仔不解溫柔攪到條女怕怕至會咁.

引用:
原帖由 bcm 於 13-12-2008 21:58 發表 查看引用來源

有D一講起插後欄就聯想SM,變態,其實真係誤解左啦,
不過真係好多女仔接受唔到,我諗都係個男仔不解溫柔攪到條女怕怕至會咁.
可能係ga,好中point ~
唔識溫柔對待女友,所以舞咩溝通:smile_35: ,平時粗暴,草草完事,提起後欄更加怕怕~

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2008-12-13 10:06 PM 發表 查看引用來源

可能係ga,好中point ~
唔識溫柔對待女友,所以舞咩溝通:smile_35: ,平時粗暴,草草完事,提起後欄更加怕怕~
好似我男友,佢JJ都好粗,但點解我會enjoy到呢?
因為佢好溫柔永遠唔會夾硬黎
同埋我本身好鐘意呢樣,以前未試過都成日睇後欄av,
之後我第一次後欄就係比我男友:smile_46:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 13/12/2008 09:07 PM 發表 查看引用來源

set 左我可能入唔到來啦:smile_42:
:smile_04: 您權限都70喎... 都好夠使... 我開咗個post set咗權限79:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 bcm 於 13-12-2008 22:24 發表 查看引用來源

好似我男友,佢JJ都好粗,但點解我會enjoy到呢?
因為佢好溫柔永遠唔會夾硬黎
同埋我本身好鐘意呢樣,以前未試過都成日睇後欄av,
之後我第一次後欄就係比我男友:smile_46:
我都想知有幾粗幾長啊?
介唔介意透露下,or pm 我?:smile_46:
我未試過後欄...
唔知點:smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 13/12/2008 09:08 PM 發表 查看引用來源

我同意多一事不如少一事

set權限呢樣野我唔鐘意,無必要為左某一d人而影響其他版友閱讀我的post.
yeah! 妳啱!

引用:
原帖由 lipailam 於 13-12-2008 22:28 發表 查看引用來源

yeah! 妳啱!
走左去邊ㄚ?:smile_45:
行蹤好飄忽下哦:smile_38:

引用:
原帖由 bringMeHome 於 13/12/2008 10:29 PM 發表 查看引用來源

走左去邊ㄚ?:smile_45:
行蹤好飄忽下哦:smile_38:
您話我嗎??

引用:
原帖由 lipailam 於 13-12-2008 22:33 發表 查看引用來源

您話我嗎??
當然啦....:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆