上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)7

收藏  |  訂閱
749  19.6k

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-28 21:25 發表
少年不知愁滋味,人到中年百事哀!
                                            睇開d,老友!:smile_39: :smile_39:
係呢排ja ....自我修補中

你 2 個 1 唱1和......"淫"詩作賦 啊??? :smile_42:

今日咁靜既..喂:smile_38: 喂:smile_38: :smile_40:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 22:08 發表
你 2 個 1 唱1和......"淫"詩作賦 啊??? :smile_42:
咁一齊淫丫

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-11-28 08:11 PM 發表 查看引用來源
good evening:smile_44:
hi
好似 你 對billy ccl 都 幾 專1 啵.......:smile_13:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 10:11 PM 發表 查看引用來源

咁一齊淫丫
要 對 酒 當 歌 啊........哈哈

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 22:14 發表

要 對 酒 當 歌 啊........哈哈
對你我只想唱歌....

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 10:17 PM 發表 查看引用來源

對你我只想唱歌....
我 揾 到 你 好 掛 住 既 果 個 人 啦)))))))))))):smile_38:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 22:22 發表

我 揾 到 你 好 掛 住 既 果 個 人 啦)))))))))))):smile_38:
咁點?有冇話我好掛字佢:smile_35:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 10:24 PM 發表 查看引用來源

咁點?有冇話我好掛字佢:smile_35:
唔講.........................咁揾黎做咩? :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆