上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【84】

收藏  |  訂閱
736  6.5k

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-24 08:32 AM 發表 查看引用來源
亜花姐
我都無聴過WOR
比首歌名黎聴下Y
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!4WHClFGZBxjNYZeoHOdDPokRBrVq/jw!4WHClFGZBxjNYZeoHOdDPokRBrVq/article?mid=49

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-24 08:31 AM 發表 查看引用來源
0吾開Lar
由鬼得去Lar
我琴日比衣度個版主話我缶水扣左我18分

去話:
我系自己個Post度講:

無人既:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:

系缶水、
所以我都由鬼得去算Lar
0吾鬼開Lar
我有時都係咁 wor ........ 要扣分o架:smile_40:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-24 08:28 AM 發表
可能係佢啦
EEE??
真系有可能BOR
我系個個網友個網葉度都好似見過話去有個朋友過左身BOR

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-24 08:34 AM 發表 查看引用來源
我老大始終系男人
D女人既打横黎講、辺有得輝Y
我自己系女人都服架
但係佢好犀利o架, 笑住去駁人, 但又唔燥唔火 wor :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-24 08:29 AM 發表
我敏於事而訥於言................講野唔係強項
講野0牙

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-11-24 08:31 AM 發表 查看引用來源
咁你聽咩歌:smile_41:
中意聽民歌多啲........................在那銀色的沙灘上....................草原情歌.......................遠方的客人請你停下來.......................近十年就聽下國內流行歌...................香港中意鄧麗君、蔡琴、梅艷芳...................

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-24 08:30 AM 發表
無熱水點沖涼?????????
沖涼就有
系煮飯洗野無姐

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-11-24 08:33 AM 發表 查看引用來源
我睇到既...... 要同你拗, 三日三夜都拗唔完:smile_30:
我諗住開新post同佢慢慢拗

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-24 08:34 AM 發表 查看引用來源
我老大始終系男人
D女人既打横黎講、辺有得輝Y
我自己系女人都服架
大家鬥橫

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-24 08:36 AM 發表 查看引用來源
中意聽民歌多啲........................在那銀色的沙灘上....................草原情歌.......................遠方的客人請你停下來.......................近十年就聽下國內流行歌...................香港中 ...
前晚去遊車河, 個朋友架車因為係老爺車, 上手車主留底左 d cassette,
係 d 民歌, 我聽過但唔知歌名......... o個仲 feel 好搞笑..:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆