上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 3, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
736  5.7k

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-27 04:44 PM 發表 查看引用來源

你又舉D例子睇下尼...
一句講晒----------------男人去玩就逢場作戲, 女人去玩就不守婦道......搵笨

都係做男人好:smile_47:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 04:47 PM 發表 查看引用來源

一句講晒----------------男人去玩就逢場作戲, 女人去玩就不守婦道......搵笨

係非常好.......:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-27 04:44 PM 發表 查看引用來源

你又舉D例子睇下尼...
都係每個月d煩事啦, 好鬼辛苦, 做男仔大熱天時唔著衫都ok,
肥d又無咩所謂.
不過其實主要都係因為今世係女人, 下世想做下男人, 試d未試過o既野

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-27 16:49 發表 查看引用來源

係非常好.......:smile_34: :smile_30:
冇得頂:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-10-27 04:47 PM 發表 查看引用來源

乜你咁講呀...
你地成日都話要男女公平...一講到著數咪又係話男人無風度...:smile_39:

引用:

嗯嗯, 好同意, 男人多幾個女朋友叫風流, 女人多幾個男朋友叫發姣:smile_22:
男人可以留底d手尾拍下屁股走左去, 女人就身心受傷:smile_39:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-27 04:50 PM 發表 查看引用來源

都係每個月d煩事啦, 好鬼辛苦, 做男仔大熱天時唔著衫都ok,
肥d又無咩所謂.
不過其實主要都係因為今世係女人, 下世想做下男人, 試d未試過o既野
留翻上世既記憶仲好添...:smile_30:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-27 04:51 PM 發表 查看引用來源

乜你咁講呀...
你地成日都話要男女公平...一講到著數咪又係話男人無風度...:smile_39:
其實邊有得公平架:smile_45:

引用:
原帖由 大投文 於 2008-10-27 04:51 PM 發表 查看引用來源

乜你咁講呀...
我不嬲都唔讚成男女要公平架wor,  如果要公平, o甘我就要攞番d糧出o黎做家用...唔制

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-10-27 04:53 PM 發表 查看引用來源

嗯嗯, 好同意, 男人多幾個女朋友叫風流, 女人多幾個男朋友叫發姣:smile_22:
男人可以留底d手尾拍下屁股走左去, 女人就身心受傷:smile_39:
我又何常唔係身心受創呢:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆