上一頁下一頁
發新話題

沒有男友同行的德國浪漫之路變成淫亂之旅(最後兩日在22頁#322)

收藏  |  訂閱
352  90.1k

角色交代:
中國籍女子.身高5尺6寸.體重160磅.三圍38.35.40.國字臉.細眼.扁鼻.闊口.膚色偏黃

咁各位又會唔無咁慶哩...

oh no  又係洋腸至上:smile_30:

咁正既-,-:smile_30: :smile_30:
下次join埋我~~~~

幾時有新post?

Magst du gern Deutschland.
Auf Wiedersechen

快d啦.......

引用:
原帖由 1234567890717 於 2008-11-23 12:23 發表
支持hkhkhkair!!!!!!!樓主好奇的事物many many....真心的卻難求!!!:smile_39:
thanks very much....終於有人認同....

引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2008-11-25 10:17 AM 發表 查看引用來源

thanks very much....終於有人認同....
我都支持你..呢d女真係....

樓主..我有個由衷既建議...不如你辭左份工全職做雞啦...
我相信你絕對會係一隻敬業樂業既雞!!!
起碼有錢收...果$6000都唔駛男友出呀嘛

樓主, 幾時得閒同我玩下

引用:
原帖由 wks20hk 於 2008-11-25 11:05 發表

我都支持你..呢d女真係....

樓主..我有個由衷既建議...不如你辭左份工全職做雞啦...
我相信你絕對會係一隻敬業樂業既雞!!!
起碼有錢收...果$6000都唔駛男友出呀嘛
其實我都係想講....如果樓主係單身...都唔會咩大問題....但係妳有男友都仲咁....唉....
第二就係果啲"出口幫樓主"果啲人....各人有各人唔同既觀念....人地都係舒發自已意見....唔該唔好加把口啦...啲意見係比樓主....
係唔係衛道同入唔入嚟睇都唔係問題....只係佢地講出自己既睇發....就由得樓主自己回應....
你地又加把口....唔通對你有著數咩?
在下反而對果啲真係攞明想同樓主做sp既人有好感.....起碼佢地唔會比人個感覺咁虛偽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆