上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友50

收藏  |  訂閱
740  6.3k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-16 02:32 PM 發表 查看引用來源

文曲.那有你市儈呀
錢好市儈咩? 來呀.................俾哂我呀........................等我一個人承擔啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 02:30 PM 發表 查看引用來源
請問有無新鮮貨? 呢啲話雪藏左50萬年啦
你唔知依家興懷舊咩,你又夠雪藏左幾拾年咯,又會行出黎見人既

引用:
原帖由 文曲 於 2008-10-16 02:36 PM 發表 查看引用來源

又要你費神,做代言人~

有勞了~
唔使客氣,兩份分啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-16 02:29 PM 發表 查看引用來源

你自己寫出來,請明言
:smile_30: 要寫也在 pm 寫,這裡很多代言人~ :smile_42:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 02:35 PM 發表 查看引用來源
唔知喎......................你問下佢我有無問過佢叫咩名..................唔使啦.................你叫咩名呢
名.............祇是一個稱號,
我唔對號入座咪得囖

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 02:35 PM 發表 查看引用來源
唔知喎......................你問下佢我有無問過佢叫咩名..................唔使啦.................你叫咩名呢
你ask我,,,,,,,,,我是你個女,但我不同你姓呀:smile_19:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-10-16 02:37 PM 發表 查看引用來源

你唔知依家興懷舊咩,你又夠雪藏左幾拾年咯,又會行出黎見人既
同意.........:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 02:36 PM 發表 查看引用來源
錢好市儈咩? 來呀.................俾哂我呀........................等我一個人承擔啦
daddy你恨女人和money,全discuss也知了,不用宣傳呀,哈哈:smile_30:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-16 02:39 PM 發表 查看引用來源

名.............祇是一個稱號,
我唔對號入座咪得囖
搵唔搵到自己個三個字

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 02:36 PM 發表 查看引用來源
你就想呀你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆