上一頁下一頁
發新話題

徵 傾得心事既男女朋友或........................................男朋友 (27-32歲)

收藏  |  訂閱
751  8.1k

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2008-10-24 10:25 PM 發表 查看引用來源

真係咁都得
有何不可~

引用:
原帖由 .Maymay. 於 2008-10-12 11:14 AM 發表 查看引用來源
我係一個好普通既女仔,

我想搵個認真同我拍拖既男朋友,

條件: 住九龍,唔食煙,唔花心,樣唔係問題,真心愛我就得,有冇人?
hello,......

MayMay快d入黎回post,唔係既話我會炸板:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 .Maymay. 於 2008-10-12 11:14 AM 發表 查看引用來源
我係一個好普通既女仔,

條件: 住九龍,唔食煙,唔花心,樣唔係問題,真心愛我就得,有冇人?
可惜.................我超齡.......兼食煙.................二手個只

引用:
我係一個好普通既女仔,

我搵到妳post,原來你想識27以上既男仔!:smile_13:
我都未夠,你估你都係25-6歲!
點都好,多謝你係post留言!

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2008-10-25 08:55 AM 發表 查看引用來源
MayMay快d入黎回post,唔係既話我會炸板:smile_30: :smile_30: :smile_30:
點炸法呀,有冇火ga?

引用:
原帖由 garychan2008 於 2008-10-25 09:34 AM 發表 查看引用來源

我搵到妳post,原來你想識27以上既男仔!:smile_13:
我都未夠,你估你都係25-6歲!
點都好,多謝你係post留言!
我27la...
唔洗多謝

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-25 09:13 AM 發表 查看引用來源
可惜.................我超齡.......兼食煙.................二手個只
2手之MA,係人都會食:smile_13:

引用:
原帖由 ○茂李○ 於 2008-10-24 10:00 PM 發表 查看引用來源
你問我講乜東東我咪是但搵d野up下囉~:smile_30: :smile_30:
你地真係VERY無聊AR......哈哈

我都好無聊架.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆