上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 IV

收藏  |  訂閱
745  9.2k

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 09:28 PM 發表

密友
係咪同居果種呀:smile_41:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-8 07:27 PM 發表 查看引用來源

你咁了解佢既...你地咩關系呀:smile_30:
佢一見到暗戀既人就自自然然想除褲架喇:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-8 07:28 PM 發表 查看引用來源

你一陣走左我會好掛住你架:smile_13:
就算係頂替都唔洗除褲者:smile_27:
甘你會唔會愛上我ka:smile_13:

除定褲隱陣d r ma....唔駛下下都要你叫我先做....我le d人鍾意自動自覺:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 程式陷阱 於 2008-10-8 07:29 PM 發表 查看引用來源
放濕屁:smile_14: :smile_14: :smile_03:
次次以為放屁.....點知一陣熱氣攻出黎:smile_30:

引用:
原帖由 程式陷阱 於 2008-10-8 09:30 PM 發表
佢一見到暗戀既人就自自然然想除褲架喇:smile_13: :smile_13:
唔係掛走先:smile_30:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-8 07:29 PM 發表 查看引用來源

係咪同居果種呀:smile_41:
哥哥同糖糖係咩關係....我同tommy仔米咩關係lo...好衰ka你....下下都要我講到明:smile_13:

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 09:31 PM 發表

甘你會唔會愛上我ka:smile_13:

除定褲隱陣d r ma....唔駛下下都要你叫我先做....我le d人鍾意自動自覺:smile_34: :smile_30:
唔會:smile_34:希望唔會hurt到你啦:smile_13:
咁你者係全程自動波呀:smile_14:

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-8 07:26 PM 發表 查看引用來源

呢兩晚掛住趕功課同埋去左篤波:smile_30:
你返黎同我篤波打錢好過你買波呀

引用:
原帖由 凍檸7 於 2008-10-8 09:32 PM 發表

哥哥同糖糖係咩關係....我同tommy仔米咩關係lo...好衰ka你....下下都要我講到明:smile_13:
我想比個機會你係度曬下命嘛

引用:
原帖由 ee呀呀 於 2008-10-8 07:33 PM 發表 查看引用來源

唔會:smile_34:希望唔會hurt到你啦:smile_13:
咁你者係全程自動波呀:smile_14:
我有咩野比阿糕差先:smile_22:

我le d叫自動波....無甩拖:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆