上一頁下一頁
發新話題

.............

收藏  |  訂閱
341  4.4k

攪成點呀

引用:
原帖由 是但UP 於 2008-10-5 07:37 PM 發表 查看引用來源

其實只係約依6人加埋係每星期都有定期活動,目的係想認識朋友機會。
討論區吹水係一種形式,出來飲野、燒野食又係一種形式!
但係依D形式能否可以維持一個更深既關係。我諗你都會有答案!

其實任何人都會 ...
咁最快幾時有活動:smile_38:

引用:
原帖由 文靜童 於 2008-10-5 07:39 PM 發表 查看引用來源
咁最快幾時有活動:smile_38:
你有興趣嘛?PM給我!記得留EMAIL

多謝各位…已經收到你既PM。我會很快把EMAIL給你們。
謝謝……

:smile_14: wow... 你好有策略同好認真
好,我pm你睇睇有咩攪作:smile_34:

hihi,甘啱我係別網又有個網友叫是旦up:smile_14:

遵守下呢度規則sin

我早已放棄戀愛的念頭,但仍想結識更多異性(應該無矛盾吧:smile_30: )

想除左搵男仔食飯睇戲打機,亦想多個選擇,呢個就係我留言ga原因

p.s,我最愛玩三國志大戰,唔知樓主喜唔喜歡呢:smile_34:

引用:
原帖由 TSCSC 於 2008-10-6 01:06 AM 發表 查看引用來源
:smile_14: wow... 你好有策略同好認真
好,我pm你睇睇有咩攪作:smile_34:
PM 返比你~ 果然識貨呀:smile_46: !

引用:
原帖由 思琳 於 2008-10-6 01:17 AM 發表 查看引用來源
hihi,甘啱我係別網又有個網友叫是旦up:smile_14:

遵守下呢度規則sin

我早已放棄戀愛的念頭,但仍想結識更多異性(應該無矛盾吧:smile_30: )

想除左搵男仔食飯睇戲打機,亦想多個選擇,呢個就係我留言ga原 ...
此UP不同彼UP,細佬我個全名叫是但UP TO YOU!
GAG得唔得呀?:smile_46:

無矛盾!我參加所有活動中,經常都有依D幻想!而我最終都接受了現實!
我發現……我身邊好多異性朋友,但係個個都有男朋友
不過咁……我又唔係太擔心。因為總有識貨既人…

三國誌…我當然鍾意啦…
不過點玩呀?:smile_35:

引用:
原帖由 是但UP 於 2008-10-6 01:47 發表 查看引用來源

此UP不同彼UP,細佬我個全名叫是但UP TO YOU!
GAG得唔得呀?:smile_46:

無矛盾!我參加所有活動中,經常都有依D幻想!而我最終都接受了現實!
我發現……我身邊好多異性朋友 ...
hahaa,果然係兩件野:smile_30:

人有希望先唔會絕望:smile_34:

有機會教你玩:smile_30:

今日返到來…我已經夠數啦,不過咁…如果仍然有興趣參加活動既朋友,仍可pm 給我!
我地今次係會以一個小組形式,結合依一班朋友,一齊有講有笑! 有分享、有經歷!

已經報名既朋友,現在仍然覓緊地方。希望大家比少少耐性! 我會email 給你們…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆