上一頁下一頁
發新話題

23/9星期2晚[北蒲]玩樂在沙咀 K Party!(歡迎任何人士報名)

收藏  |  訂閱
916  14.4k

嘩...好大陣燶味:smile_41:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-15 10:06 PM 發表 查看引用來源

收喇,:smile_38:
佢5:00打電話嘈到我都無得訓,:smile_38: :smile_38:
我地點會唔知,:smile_22:
係你唔知醜要繼續講攞黎瘀:smile_34:  
邊個佢....佢打比邊個關我叉事, 我亦無打過比你
唔係婷婷問我撚會向度講...你宜家想同我嘈呀

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-9-15 10:16 PM 發表 查看引用來源

邊個佢....佢打比邊個關我叉事, 我亦無打過比你
唔係婷婷問我撚會向度講...你宜家想同我嘈呀
費事理你!!!番去喇:smile_22:
http://www.188channel.com/redirect.php?tid=8004984&goto=lastpost#lastpost

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-15 10:27 PM 發表 查看引用來源

費事理你!!!番去喇:smile_22:
http://www.188channel.com/redire ... o=lastpost#lastpost
唔好吊完我撻著我D火就當無事

哇~~~~~~~~~~~~好火呀

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-9-15 10:38 PM 發表 查看引用來源

唔好吊完我撻著我D火就當無事

我Party唔俾人上太空,
你又係我Party叫人上太空!!!
唔通我無吊你呀!!!:smile_22: :smile_22:
你姑單想揾人嘈,
你咕我係你邊個!!!:smile_45: :smile_45:
我叫你鳩UP就返你個Post!!!
要多人瘀你就開另一新Post喇!!!:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-15 10:49 PM 發表 查看引用來源

我Party唔俾人上太空,
你又係我Party叫人上太空!!!
唔通我無吊你呀!!!:smile_22: :smile_22:
你姑單想揾人嘈,
你咕我係你邊個!!!:smile_45: :smile_45:
我叫你鳩UP就返你個Post!!!
要多人瘀你就開另 ...
你個日Party好趕好急post 幾句無咁長盡亦無話唔比上太空.....我擺明捉字蝨又點呀

唔係婷婷問我我又UP乜....睇唔清楚就用燃埋你隻屎眼睇清楚先同我鳩UP

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-9-15 11:01 PM 發表 查看引用來源

你個日Party好趕好急post 幾句無咁長盡亦無話唔比上太空.....我擺明捉字蝨又點呀

唔係婷婷問我我又UP乜....睇唔清楚就用燃埋你隻屎眼睇清楚先同我鳩UP

咁你入來把咩,
邊個PK係#266己玩野呀!!!
我次次Party都唔俾上太空!!
你睇清楚#1先講喇!!!:smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-15 11:08 PM 發表 查看引用來源

咁你入來把咩,
邊個PK係#266己玩野呀!!!
我次次Party都唔俾上太空!!
你睇清楚#1先講喇!!!:smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22:  
我可以做人証,我有睇#1

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-9-15 11:10 PM 發表 查看引用來源

我可以做人証,我有睇#1
算吧!!!
我不想有罵戰在此!!!!:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆