上一頁下一頁
發新話題

盈天使~徵朋友傾譏(不論男女)..24歲以上..型仔靚女快d入黎la(part 23)

收藏  |  訂閱
740  6.1k

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-9-13 05:56 PM 發表 查看引用來源

下.....玩住一兩晚:smile_19:
係lor....仲咩唔正正識識搵返個

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2008-9-13 05:54 PM 發表 查看引用來源
hihi ...可以一齊傾嗎:smile_41:
可以呀 !!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-13 05:56 PM 發表 查看引用來源

你平時講唔講架 ?
緊係唔講la....

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-9-13 05:56 PM 發表 查看引用來源

下.....玩住一兩晚:smile_19:
有乜所謂吖 後生仔女係咁架啦 !

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2008-9-13 05:54 PM 發表 查看引用來源
hihi ...可以一齊傾嗎:smile_41:
hihi~~ d 狗仔係你養架?:smile_40:

引用:
原帖由 yoyoball 於 2008-9-13 05:57 PM 發表 查看引用來源

係lor....仲咩唔正正識識搵返個
唉....真係唔知邊句真....
一時又話自己乖

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-9-13 05:55 PM 發表 查看引用來源

緊係可以la....welcome
hi...我叫Monica但我都係叫阿盈:smile_40:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-13 05:57 PM 發表 查看引用來源

可以呀 !!!!!!
hi

引用:
原帖由 yoyoball 於 2008-9-13 05:58 PM 發表 查看引用來源

hihi~~ d 狗仔係你養架?:smile_40:
係呀...3隻lor

引用:
原帖由 yoyoball 於 2008-9-13 05:56 PM 發表 查看引用來源

無理取鬧??
其實諗返我以前間酒店既待遇.... 都算唔話得.
至少有得say先啦.
我無俾人鬧過, 但試過有次做錯野俾A.D發覺, 佢無鬧我, 只係淡淡講左一句說話...... 佢咁樣我仲驚....仲覺得好guilty lor
佢話我 : 個個都咁講 咁個個都要開電腦房比佢呀?

我心諗: 你最好唔好做 ! AM大晒呀 ? 

呢件事之後我每做一件可能要關佢事既野 我都盡可能唔鬼痳煩佢..

不過我個人唔鍾意同人咁拗 廢事嘈..

有幾次仲好笑 部電腦SYSTEM問題  埋數嗰陣出現電腦ERROR 要佢地AM 簽名..

佢好話我喎 ! 我心諗 關我屁事呀 電腦問題啫..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆