上一頁下一頁
發新話題

貨倉遊戲

收藏  |  訂閱
358  54.6k

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-9-25 11:53 PM 發表 查看引用來源

......我有時經過望上面真係有d嘢行嚟行去呀.......:smile_43:
真係見到果d野?

講  鬼 故 ? :smile_14: :smile_14: :smile_14:

EdenAngela  妳 周 不 時 刀 見 鬼 ....................................佬:smile_35:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 12:00 AM 發表 查看引用來源

真係見到果d野?
:smile_35::smile_35:......其實有空貨倉畫多畫少都有呀,最好去 hotel玩呀.......:smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-9-26 12:07 AM 發表 查看引用來源

:smile_35::smile_35:......其實有空貨倉畫多畫少都有呀,最好去 hotel玩呀.......:smile_35::smile_35:
你有陰陽眼,好易見到既? 佢地係點架
我地又唔見喎,係黑麻麻有d驚咋

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 12:09 AM 發表 查看引用來源

你有陰陽眼,好易見到既? 佢地係點架
我地又唔見喎,係黑麻麻有d驚咋
我無呀,係我以前d同學走上去玩呀,佢地睇到它會係wall飄過呀......

咁妳時運高姐......

你在貨倉玩時有浣腸嗎?
用員工花灑玩?

再玩前後會清潔D

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-9-26 12:11 AM 發表 查看引用來源

我無呀,係我以前d同學走上去玩呀,佢地睇到它會係wall飄過呀......

咁妳時運高姐......
杯弓蛇影啫,有邊個地方冇死過人,邊個地方冇鬼古

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-26 11:50 AM 發表 查看引用來源

杯弓蛇影啫,有邊個地方冇死過人,邊個地方冇鬼古
冇追到post 但係想知響倉會唔會多灰塵呀?

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2008-9-26 12:12 PM 發表 查看引用來源

冇追到post 但係想知響倉會唔會多灰塵呀?
同其他倉比較算企理啦,唔算好大塵
部份用膠地板可以赤腳走,我地玩追逐果區連拖鞋都冇著,但走完成腳都黑晒要洗腳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆