上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  59.3k

感大鑊 !!!
見到佢通知我,再同佢傾下計 !
引用:
原帖由 日本紙 於 2008-7-3 10:00 發表

Sam哥, baby好似仲係好唔開心咁,我成晚都無見過佢:smile_13:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-3 09:55 AM 發表
早晨 ! 各位 ! :smile_38:
早呀:smile_38:琴晚有冇開餐呀:smile_13:

幸福大PIZZA ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-7-3 10:07 發表

早呀:smile_38:琴晚有冇開餐呀:smile_13:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-3 10:04 AM 發表
感大鑊 !!!
見到佢通知我,再同佢傾下計 !   
知道喇!!!

Sam哥你同嫂嫂係未下個星期就出發上內地工作喇:smile_41:

暫定星期六出發 ! :smile_44:
引用:
原帖由 日本紙 於 2008-7-3 10:24 發表

知道喇!!!

Sam哥你同嫂嫂係未下個星期就出發上內地工作喇:smile_41:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-3 10:27 AM 發表
暫定星期六出發 ! :smile_44:
咁你D同事會唔會同你地攪個farewell party呀?

D同事都有叫,但係我地又唔係好想去......:smile_13:
引用:
原帖由 日本紙 於 2008-7-3 10:37 發表

咁你D同事會唔會同你地攪個farewell party呀?

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-3 10:41 AM 發表
D同事都有叫,但係我地又唔係好想去......:smile_13:
咁又係!!一陣飲到high晒第二日坐飛機仲辛苦:smile_42:

傻佬又入左房開會lu~~~~~~:smile_45:
引用:
原帖由 日本紙 於 2008-7-3 10:47 AM 發表

咁又係!!一陣飲到high晒第二日坐飛機仲辛苦:smile_42:

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-7-3 10:49 AM 發表
傻佬又入左房開會lu~~~~~~:smile_45:
係呀嫂嫂!!!

你返內地工作既時候要小心身體呀,我會好掛住你地架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆