上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-12 23:39 發表

暫定隔個星期搞,6月28日,7月12日,暫時計劃!
咁7月12日我多數有期,唔知到時叫多一位朋友去玩有無問題:smile_41:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2008-6-13 12:32 AM 發表

咁7月12日我多數有期,唔知到時叫多一位朋友去玩有無問題:smile_41:
無問題!

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-6-13 12:28 AM 發表

咁咪食多幾粒過期春藥囉:smile_30: :smile_30:
得架咩

萬玲有冇得買架

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-13 12:41 AM 發表

得架咩

萬玲有冇得買架
比都唔好食啦,化學野!
比盡你咪做3獲,去到揀女上房做1Q,唱完K返房第2Q,第二朝訓醒第3Q!後生仔應該無問題!:smile_47:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 00:49 發表

比都唔好食啦,化學野!
比盡你咪做3獲,去到揀女上房做1Q,唱完K返房第2Q,第二朝訓醒第3Q!後生仔應該無問題!:smile_47:
佢嘅問題有可能會出現喺第二Q嗰度:smile_44:飲大左:smile_30:

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-13 00:41 發表
得架咩
萬玲有冇得買架
話明過期就要幾年前買定架啦:smile_30:而家即時冇過期嘅俾你喎

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 12:49 AM 發表

比都唔好食啦,化學野!
真架

但,我唔係後生仔喎

點算

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-13 01:00 AM 發表

真架

但,我唔係後生仔喎

點算
用手指!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-13 01:01 AM 發表

用手指!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
係喎

我仲有腳指添喎

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-13 01:03 AM 發表

係喎

我仲有腳指添喎
6,9 兩頭鈎, 吹爆算數!!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆