上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-24 10:33 AM 發表
早.....................晨 ! 各位街坊 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:
早晨:smile_46:
腳仔軟腰骨痛起唔到身呀?

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-24 10:33 AM 發表
早.....................晨 ! 各位街坊 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:
早吖!踢多你個post一脚我就去訓喇~:smile_30:

未腳仔軟 ! BUT 仲醉醉地姐......
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-24 10:36 發表

早晨:smile_46:
腳仔軟腰骨痛起唔到身呀?

多謝龍爺 ! 早D抖啦......88 ! :smile_15:
引用:
原帖由 龍寶寶 於 2008-5-24 10:36 發表

早吖!踢多你個post一脚我就去訓喇~:smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-24 10:41 AM 發表
未腳仔軟 ! BUT 仲醉醉地姐......
又同老細出去蒲呀

琴晚見個日本客,死......日本仔唔醉唔比走 ! :smile_27:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-24 10:54 發表

又同老細出去蒲呀

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-24 11:00 AM 發表
琴晚見個日本客,死......日本仔唔醉唔比走 ! :smile_27:
搵件大波妹,掟佢兩枚原子彈逼佢無條件投降啦 :smile_30:

掟左兩件哈爾濱州際導彈比佢地啦......:smile_30:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-24 11:05 發表

搵件大波妹,掟佢兩枚原子彈逼佢無條件投降啦 :smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-24 11:13 AM 發表
掟左兩件哈爾濱州際導彈比佢地啦......:smile_30:
咁你咁都走唔甩... :smile_41:
你自己攬件又乜野型號導彈呀:smile_30:

走甩左呀......:smile_30:
搵左金魚 ! :smile_44:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-24 11:23 發表

咁你咁都走唔甩... :smile_41:
你自己攬件又乜野型號導彈呀:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆