上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 02:52 PM 發表

如果係有危險有賊,著唔著衫都一樣啫
你張相著衫好好多......:smile_13:

去街街,BYE BYE

各位午安好

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-5-3 14:37 發表

夏天行會曬膿JJ?????:smile_41:
就係想連 JJ 都晒到古銅色
我本身剃毛的, 連 JJ 都晒埋無泳褲印, 好靚架

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 14:37 發表

日頭行咁勇?
我最多試過夜晚行成段八仙嶺咋
WEEKDAY 來的, 果度平日根本無人
同埋有人提過, 果度個BEACH 都係裸晒聖地黎架

嘩, 夜晚行, 咪好攰lor, 有無著衫架???

see u minisandy

hello kz1307

kingsbar2006:
你未走咩?

係度討論盡量唔使打招呼啦,唔係好快又要開新thread

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 14:44 發表

香港始終唔比你咁做呢
係都要去到少人到既地方至可以咁開懷痛快咁裸跑

香港地 D 人個腦都............ :smile_39::smile_39:
唔識講啦, MAY BE "傳統觀念" 搞到咁掛

講真, 除晒衫周圍走果種FEEL 真係好舒服

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 14:52 發表

如果係有危險有賊,著唔著衫都一樣啫
咁都係, 要劫色的話, 有衫無衫跟本無分別:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-5-3 02:59 PM 發表

WEEKDAY 來的, 果度平日根本無人
同埋有人提過, 果度個BEACH 都係裸晒聖地黎架

嘩, 夜晚行, 咪好攰lor, 有無著衫架???
thank 等我搵日假期去試下先
八仙嶺日頭行好累, 夜晚行好清涼,唔累架.但落山段最好等天光先落啦,太斜

really take care as u go alone

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆