上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 01:27 AM 發表

化妝係功多藝熟姐.....慢慢就會ok架啦!
但我妹化得仲叻過我........... >.<

我e+ 連眼線都唔識畫...............

好無用............ >.<

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 01:28 AM 發表

努力減肥ar ma........

知la.......... >.<
18歲......babyfat姐,一定減到!!!!!!!!

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 01:28 AM 發表

我唔食雞皮架bor...........:smile_27:
又要增肥...又乜都唔食:smile_14:

傻豬唔可以咁嫁

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 01:29 AM 發表

我減左之後...而家食幾多野都唔會超過150,.,,(奇蹟發生)
點解既???

其實你係自細肥個種定為食肥個種啊???

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:29 AM 發表
訓前  食雪糕,坏面
哦........不過唔慣bor.....:smile_13:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 01:30 AM 發表

點解既???

其實你係自細肥個種定為食肥個種啊???
自細肥- -...我bb出世果陣好瘦有黃膽病

跟住2-3歲開始暴肥....一直係幼稚園到小學中學變左氣球 - -

跟住就減肥做gym

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 01:29 AM 發表

但我妹化得仲叻過我........... >.<

我e+ 連眼線都唔識畫...............

好無用............ >.<
眼線.......畫畫吓就得架啦!

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 01:32 AM 發表

自細肥- -...我bb出世果陣好瘦有黃膽病

跟住2-3歲開始暴肥....一直係幼稚園到小學中學變左氣球 - -

跟住就減肥做gym
不如你又自貼下~說不定有女仔PM你~~^^

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:35 AM 發表

又唔係靚仔貼乜野- -:smile_38:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 01:35 AM 發表

哈哈....baby果然好提意呀!!!!!!!!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆