上一頁下一頁
發新話題

後插得好high, wif bf tonite~~

收藏  |  訂閱
406  34.6k

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-4-3 09:18 PM 發表

係4月24呀:smile_39: 懶醒:smile_45:
牙係喎, 記錯左會考tim

引用:
原帖由 newpc167 於 2008-4-3 09:26 PM 發表
不錯的文章
最good係睇你地吹水:smile_40:
一齊吹囉
你想吹咩topic

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 09:31 PM 發表

一齊吹囉
你想吹咩topic
是但, 我鍾意搭咀:smile_34:
點知吹水閒聊無人吹水, 呢度有真係感動:smile_40:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 09:31 PM 發表

牙係喎, 記錯左會考tim
會考咁早都完喇?唉....到時出街周圍都係人:smile_45:

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-4-3 09:35 PM 發表

會考咁早都完喇?唉....到時出街周圍都係人:smile_45:
有關係咩:smile_39:

引用:
原帖由 newpc167 於 2008-4-3 09:34 PM 發表

是但, 我鍾意搭咀:smile_34:
點知吹水閒聊無人吹水, 呢度有真係感動:smile_40:
果邊膠人就多....
你係到吹水小心俾人話離題close post:smile_45:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 09:36 PM 發表

有關係咩:smile_39:
會考完佢地咪出街囉,到時周街妹妹仔係到色誘我:smile_47:

引用:
原帖由 M菲狐B 於 2008-4-3 09:47 PM 發表

會考完佢地咪出街囉,到時周街妹妹仔係到色誘我:smile_47:
邊有咁多女仔好似你咁淫:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-2 01:54 AM 發表
今日bf上我屋企幫我裝router..
趁佢整野果時我已經迅速換返屋企著既33, -- 吊帶背心同短褲
當佢整緊果陣, 我傾電話, 郁身郁勢..haha 有幾次都走左光
佢整完之後行過泥..隻手o係我身上游走...
我大叫"好 ...
你又話做足3日, 咁點解得兩篇POST嘅?:smile_45:

引用:
原帖由 KAREN__BB 於 2008-4-3 11:30 PM 發表

你又話做足3日, 咁點解得兩篇POST嘅?:smile_45:
因為第一日做完之後要喪溫書, 冇時間, also果晚都好平淡冇咩野寫:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆