上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.6k

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-15 13:38 發表

睇得過瘾就得啦!
有分析、有見地!爽!:smile_38:
謝謝支持!
呀飛哥淨係睇就梗係講得arm啦!:smile_39:
我唔同喎,我同你哋有左感情喎!
如果上次係假既,你哋即係(希片)我既感情!:smile_34:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-15 02:13 PM 發表

呀飛哥淨係睇就梗係講得arm啦!:smile_39:
如果上次係假既,你哋即係(希片)我既感情!:smile_34:
嗱!我可以講喺故事入邊,大部份講嘅嘢都係真嘅!:smile_22:
至於阿amm點解會咁講?你要問佢先知喇!:smile_39:

呀飛哥淨係睇就梗係講得arm啦!
如果上次係假既,你哋即係(希片)我既感情

我只係想講,試過河仔嘅八吋巨物!
感覺就是沒完沒了!:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-15 14:38 發表
呀飛哥淨係睇就梗係講得arm啦!
如果上次係假既,你哋即係(希片)我既感情

我只係想講,試過河仔嘅八吋巨物!
感覺就是沒完沒了!:smile_13: :smile_1 ...
明白晒.!:smile_38:
但係我幾時有機會可以睇妳同河仔既真人show呢?:smile_04:

明白晒.! :smile_38:
但係我幾時有機會可以睇妳同河仔既真人show呢?:smile_04:

唔好咁心急啦!有機會嘅!
你同肥妹仔又點呀?:smile_41:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-15 15:11 發表
明白晒.! :smile_38:

唔好咁心急啦!有機會嘅!
你同肥妹仔又點呀?:smile_41:
肥妹仔怕左我呀!:smile_39:
次次我覆完佢,佢就唔見人o架啦!:smile_13:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-12 04:01 PM 發表

吓?咁耐之前嘅帖你都揾番出嚟覆我?真係用心良苦!感激不盡!
好嘢!又識多一個字啦!
咁男人射精點講?:smile_22:
射精 = ejeculation

so when can i join u goto china with amm2003 ?

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-13 01:48 AM 發表

好到極!咁同樣時間喺上次嘅車站等妳!
以解妳飢餓之苦!O.K.?:smile_15:
so u went with her to china again ?

lucky man

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-15 16:10 發表

射精 = ejeculation

so when can i join u goto china with amm2003 ?
係咪打錯左少少呢?

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-15 04:19 PM 發表

係咪打錯左少少呢?
thanks buddy

should be "EJACULATION'

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆