上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

今季谷草12檔雷神上名率好高,報紙佬都有吹,但係仲有一個數據:
谷草12檔變大熱全丁。

所以我信丁走1號:071:

超甜橙應該好有誠意想贏所以先揾雷神

引用:
原帖由 carson_choo 於 2017-4-25 09:46 PM 發表 查看引用來源
头场3号完全没飞?
3同9都係好老友. 寶哥同老霍又係童黨. 1-5同時有飛, 一齊會孭比誰?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-25 10:17 PM 發表 查看引用來源

3同9都係好老友. 寶哥同老霍又係童黨. 1-5同時有飛, 一齊會孭比誰?

永恆光輝同主馬開心健康已經食飽, 唔應再食, 何妨1-5都唔會孭比方仔.
現附上瓦坑路, 可以從中理解頭場誰會是主角.

附件

引用:
原帖由 hkanton 於 2017-4-25 09:56 PM 發表 查看引用來源
超甜橙應該好有誠意想贏所以先揾雷神
看來搵雷神不是去既原因,
因咩左幾次飛,最掂果次都係黑田埋位

這就是賠率可愛之處, 這位又話亞拉會釘, 那位又話亞拉唔會釘. 係馬場內一定會有人對賭, 應唔係好離譜.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-24 09:35 PM 發表 查看引用來源照計死數, 三場老虎狗隻馬應無馬夠佢跑. 如果保釋犯保釋期間是否可以入馬場拉頭馬. 破風者佢收到料即時有頭馬, 又咁啱老虎狗又有馬出, 唔通......................, 贏硬.呢個沖涼洗左二千萬大元, 睇落都幾 ...
羊兄,老虎狗指那隻?

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-25 10:47 PM 發表 查看引用來源
永恆光輝同主馬開心健康已經食飽, 唔應再食, 何妨1-5都唔會孭比方仔.
現附上瓦坑路, 可以從中理解頭場誰會是主角.
照計友形采都啱胃囗!

傲行者乜得見紅!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆