上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

我幫襯咗三年左右, 質素越來越差, 但都分享吓我幾年來既心水囡report :
1. 8仔: 兩三年前(唔肯定係咪依家既8仔), 條女短髮; 我搵佢幾次, 有次玩到水長流, 正, 但缺點係唔除哂條裙
2. 37 (名叫tote, ,其實number唔太肯定), 高妹一名, 身材勁正, 無咩人提佢, 但佢係我至愛(有無bro知佢喺邊間?)
3. 38: 大波高妹, 開頭唔錯, 搵多佢幾次就開始交行貨, 所以後期無搵
4. 鴨仔: 以前唔錯, 最新搵佢發現窿咗胸, 唯有黑名單(本人最憎假波, 寧願稍平都唔好假野)
5. 93: 高妹, 樣子勁靚, 係罕見高檔女, 有過係最少兩年半前既事, 可惜
6. 易拎: 以前幾正, 依家回巢老咗, 不過對波大咗(其實亦都係肥咗有關, 但真波)

引用:
原帖由 whoops 於 2008-6-14 11:22 PM 發表
我幫襯咗三年左右, 質素越來越差, 但都分享吓我幾年來既心水囡report :
1. 8仔: 兩三年前(唔肯定係咪依家既8仔), 條女短髮; 我搵佢幾次, 有次玩到水長流, 正, 但缺點係唔除哂條裙
2. 37 (名叫tote, ,其 ...
我資歷太短,你所說的我全部未做過,但我的感覺也是每放愈下,自從我62,20,8仔不做之後,(全部都是大波),已很少去溢泉了。話是話現在有什麼好的推介?

引用:
原帖由 whoops 於 2008-6-14 11:22 PM 發表
2. 37 (名叫tote, ,其 ...
#20 come back? please confirm:smile_38:

回覆 312# 的帖子

易拎以前係97號, 依家回巢後number係20

回覆 312# 的帖子

只有易拎較好, 但都唔太想返啅因為稍肥, 其餘都係阿嬸多
最近去ivy姐推介 #101話雜誌有介紹同招呼好有口碑; 點知三十到尾, 即彈

引用:
原帖由 whoops 於 2008-6-18 02:44 AM 發表
易拎以前係97號, 依家回巢後number係20
20真的回巢,我指的是超級大波的20,上星期四也沒有聽聞她回巢。

引用:
原帖由 whoops 於 2008-6-18 02:49 AM 發表
只有易拎較好, 但都唔太想返啅因為稍肥, 其餘都係阿嬸多
最近去ivy姐推介 #101話雜誌有介紹同招呼好有口碑; 點知三十到尾, 即彈
三十到尾仲勁歌推介?唔好玩啦, 依家溢泉搞成咁架:smile_42:

回覆 316# 的帖子

自強兄, 20真的回巢, 係超大波同都幾靚女嗰個, 我兩個月前都吊咗一鑊, 佢話依家係 36F, 對奶係堅, 一手不能盡 jar

引用:
原帖由 whoops 於 2008-6-18 10:37 PM 發表
自強兄, 20真的回巢, 係超大波同都幾靚女嗰個, 我兩個月前都吊咗一鑊, 佢話依家係 36F, 對奶係堅, 一手不能盡 jar
我三月也找過她兩次,其後便沒有上班,我上星期找6仔,老維也沒有down聲,他知20也是我的心水,那個亞君(jun)還向我推介101。

亞君說話較中肯, 可信性較高:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆