上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

引用:
原帖由 權子`~! 於 2007-9-17 08:51 PM 發表

我幫你喇..
你犯左每個人既禁忌,一陣輝哥唔放結局上黎,你就變左眾矢之的

咩都唔知.....

甘搞法我米唔洗交功課比輝哥....

樓主咁ge經歷
真係好動人~~
cindy真係一個好可憐ge女仔
樓主要好好對佢呀~~

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-17 11:20 PM 發表

e句好明顯笑我你細路lu:smile_22: :smile_22: :smile_22:

咩e家d姐姐甘樣睇人架:smile_39:
係咁架喇:smile_04:

引用:
原帖由 heihei8083 於 2007-9-17 11:29 PM 發表
樓主咁ge經歷
真係好動人~~
cindy真係一個好可憐ge女仔
樓主要好好對佢呀~~
輝哥寫既都係以前既野:smile_39:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-17 11:37 PM 發表

輝哥寫既都係以前既野:smile_39:
yoyo姐呢排心情好返,好少黎呢到同大家(我)吹水囉:smile_13:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-17 11:34 PM 發表

係咁架喇:smile_04:
e個姐姐只係曉係到蝦細路:smile_34: :smile_34: :smile_34:

對住輝哥又甘好,分名歧視我:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-17 11:40 PM 發表

e個姐姐只係曉係到蝦細路:smile_34: :smile_34: :smile_34:

對住輝哥又甘好,分名歧視我:smile_22: :smile_22: :smile_22:
邊有呀,未一樣係到蝦我~~~

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-17 11:39 PM 發表

yoyo姐呢排心情好返,好少黎呢到同大家(我)吹水囉:smile_13:
你唔追post之嘛:smile_39:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-17 11:44 PM 發表

你唔追post之嘛:smile_39:
唉...心情好返就唔識人囉。打完齋唔要和尚我明點 解囉~~

真係好好睇,值得一讀再讀!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆