上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

引用:
原帖由 TeaBreak1515 於 2009-3-10 09:27 PM 發表

woo...睇黎又多一個熟女加入,屎喇.........呢次真係爽屎喇:096:
到時渣到你變人干

日日比人追 party 追到噁 :029:
交齊資料嘅朋友, 呢一兩日 check email 啦:122:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-11 12:30 AM 發表 查看引用來源
交齊資料嘅朋友, 呢一兩日 check email 啦:122:
辛苦晒

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-11 12:30 AM 發表 查看引用來源
:096::096:  估唔到咁多寂寞的心

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-11 12:19 AM 發表 查看引用來源

到時渣到你變人干
唔好呀!! 到時千其唔好咁做呀:096:

回覆 1# 熟女會 的帖子

我想問,如果有party開,你會用電話定用msn,電郵

好似好得咁喎, pm左~:131:

回覆 312# 熟女會 的帖子

好多謝樓主o既用心, 努力同時間!
絕對支持, 希望今次成功!!

引用:
已回E-MAIL:131:

引用:
原帖由 yeungkwanho2009 於 2009-3-11 01:09 AM 發表
我想問,如果有party開,你會用電話定用msn,電郵
通知同報名都會用 email, 到正式日會用電話.

party 正式日期已經出左啦, 各位朋友應該收到 email 通知,
收唔到, 請話聲我知啦. 第一次 party, 熟女唔多, 不過再等,
又唔知等到幾時, 男等得, 熟女們都唔等得.

另外, 熟女們託本會係度向各位對熟女有興趣男士講聲多謝,
令佢地重拾自信, 到 party 日, 一定唔會令男士們失望喎, 言
下之意, 各位男士, 小心比熟女渣到汁都冇. :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆