上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

第八場隻一號"好聲氣"好好聲氣:097: ,大摩搏開要拖.....................:036:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-27 04:19 PM 發表

有呀:041: 跟你果4隻買 q/pq/單T:096:
多謝:071:
唔多謝,最緊要有$$收..:036:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 04:20 PM 發表
第八場隻一號"好聲氣"好好聲氣:097: ,大摩搏開要拖.....................:036:
比我睇多陣...1號行出黎仲係唔錯..:092:

6跑 柏寶+沈房大熱門,我都係唔敢買..放棄算..:026:

第8場 都係覺得 1,3,5,7,8  似樣d..5號搏佢一出就搏,但只宜拖做腳,W/P 都係 1,7 到諗...點買你地自己決定,我用1,7做膽拖..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:27 PM 發表
第8場 都係覺得 1,3,5,7,8  似樣d..5號搏佢一出就搏,但只宜拖做腳,W/P 都係 1,7 到諗...點買你地自己決定,我用1,7做膽拖..:041:
攪掂:098: :098: :098:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:27 PM 發表
中7W/P 現在望1有Q....影緊相,好驚...:023:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-27 04:34 PM 發表

攪掂:098: :098: :098:
冇9呀...:043:  點都計唔到呢隻,:029:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:35 PM 發表

中7W/P 現在望1有Q....影緊相,好驚...:023:
WAKAKAKA 影嬴左,中埋Q...:036: 有運仔:084:  ..:098:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:35 PM 發表

嘩, 相都贏埋, 今日注定個個繼續等你"老點". :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆