上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.7k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-3-13 05:39 PM 發表 查看引用來源

你托住kitty的軟林林波波……一口啜乳頭;一手指介乳暈;在暈上打圈
kitty……微微深呼吸……呀呀
呀呀…好舒服。。吾好停呀~呀呀~

甘樣呀??

引用:
原帖由 阿苦榮 於 2019-3-13 08:14 PM 發表 查看引用來源
拎黎打飛機真係曬晒
我係佢一定谷幾日

又杰又濃咁樣顏射你
滿足視覺要求
射還射,吾準射到頭髮。。打人嫁

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 10:58 PM 發表 查看引用來源

射還射,吾準射到頭髮。。打人嫁
哈哈 有時真係好難控制

你同姐妹大談論……家事性事

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 10:45 PM 發表 查看引用來源
食完飯啦。。而家搭巴士返屋企。。
'有D凉風……小心冷到

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 10:48 PM 發表 查看引用來源

甘都要滿足到你女人,你女人happy時咪會都令到你開心d囉~
次次都甘要就可能吾得。。
但時不時哄到你女人開心既,
佢sweet起上來,咪都會做啲你開心舒服既事囉 ...
男人加倍對女人好D

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 10:55 PM 發表 查看引用來源

嗯。。吾知甘多師兄係咪都一樣。。
佢會拎我啲brabra上手聞,然後將底底套棒棒甘chok囉。
有一次訓教,佢以為我訓左,
然後起身拎我除左丟係地下既內衣。。
一邊睇住電話啲咸網,一邊係度打飛機囉。

我望到甘梗係繼續扮訓扮吾知啦~ ...

我望到甘梗係繼續扮訓扮吾知啦~
你全程望住……你當時有冇勁hi……??男友拿住條unun套住JJ上下chok……又聞住brabra……他雙重hihi……

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 10:55 PM 發表 查看引用來源

嗯。。吾知甘多師兄係咪都一樣。。
佢會拎我啲brabra上手聞,然後將底底套棒棒甘chok囉。

我望到甘梗係繼續扮訓扮吾知啦~ ...
你的體香;香味强……內衣更超强香味;異性先聞到

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 10:56 PM 發表 查看引用來源

無呀~問佢滿足未,
佢答我以後朝朝早都甘樣嗌佢起身就好。
我答佢,你就想
每隔幾天先玩一次口爆早操;大家先返工

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 10:57 PM 發表 查看引用來源

呀呀…好舒服。。吾好停呀~呀呀~

甘樣呀??
你like我的手法玩波波??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆