上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  40.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-27 11:17 AM 發表 查看引用來源

師兄,pm拎wechat再見真人嗎?
你唔好同我講pm相喳,一陣你拎左我張相,我怕Sasa block左你就死。其實你拎我張相都唔難,Google 打番薯就有,哈哈
唔洗啦!就咁cap你呢張已夠哂做了!

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-10-27 11:30 AM 發表 查看引用來源

有男人/有女⋯⋯⋯
我試過俾男人⋯⋯⋯性騷擾⋯⋯唔係一次
我都唔明我似咩:smile_o08:
你個名似女人?

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-27 11:18 AM 發表 查看引用來源

喂,唔好介意。

「但慢慢心路歷程有所變化,現在都沒強求」係咪即係認命? XD

就好似你鐘意講下粗口,我又唔會刻意爛口要融入你。我唔鍾意講,點講都唔入形入格。

所以我覺得呢板有個現象好得意。呢板性超 ...
係認命啊!知道爛口無女人鍾意囉!XD

屌,男人個個都鍾意吹噓自己點勁點勁,好正常啊!

有時我會諗,點解我沒人家屌得咁耐呢?XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-27 11:51 發表 查看引用來源

你個名似女人?
唔似⋯⋯現實都有:smile_o03::smile_o02:

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-27 11:52 發表 查看引用來源

耐唔耐好主觀,滿足咪得

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-10-27 11:22 AM 發表 查看引用來源

我對男人冇興趣⋯⋯
我只是叫你換Icon張相,
俾你笑死囉!😂😂😂

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-27 11:48 AM 發表 查看引用來源

你不嬲都有?你唔係唔發唔收PM架咩? XD 講笑唔好介意。

所以我好少描述自己。係呢度多數講觀點。

講就無用既,相就有一張。係咪先?
哈哈,點解會無喎。參加跑步拎唔拎到第一係能力問題,但拎到第一我估唔會拒絕叫唔好掛。
我唔send pm喳,唔收,應該唔係我話事掛,回pm,我有喎,基本風度都無,又太此地無銀了。
師兄相一張就夠殺遮,我已影唔返了,哈哈……

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-27 11:23 AM 發表 查看引用來源

咁師兄係唔係似我,細個唔同女仔玩,大個……咪俾女仔玩囉。
咁又唔係,我好細個已有女朋友。XD

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-27 11:49 AM 發表 查看引用來源

唔洗啦!就咁cap你呢張已夠哂做了!
要唔要轉相,pm你,kakahaha,好hehe feel

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-27 11:52 AM 發表 查看引用來源

呢度簡直就係實踐狹義相對論既實驗室。

時間同空間都嚴重扭曲。

地球3分鐘等於呢度30分鐘。地球5cm,來到呢度變左25cm。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆