上一頁下一頁
發新話題

老公性冷感?

收藏  |  訂閱
428  9.2k

引用:
原帖由 JingKing 於 2017-7-26 12:09 PM 發表 查看引用來源
我睇完好興

引用:
原帖由 JingKing 於 2017-7-26 12:09 PM 發表 查看引用來源
我睇完好興

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-7-26 11:57 AM 發表 查看引用來源
大家坐下來嚴重討論一次床上性愛的玩法…攰不是藉口㗎…樓主也可以叫返工辛勞,不想做愛,很易互不理啋不想接觸對方😨概然做了引誘者:可不學習多一些夫妻性愛玩意???
你學下body massage :- ...
學下massage 都係唔錯既提議,之前見過有d催情香薰都想試下

引用:
原帖由 lovegary123 於 2017-7-26 12:02 PM 發表 查看引用來源

Morning,咁早就起身番工啦?
放假呀

引用:
原帖由 Poolmoon 於 2017-7-26 12:05 PM 發表 查看引用來源
一日就20版樓主大把ching出計仔幫你
哈哈,我都無咩報答大家

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 12:16 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我都無咩報答大家
多d出現,放下相就得嫁啦

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 12:11 PM 發表 查看引用來源

玩住玩具易d, 起碼3次
其實你都唔難到喎,只係想次數d,密d

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 12:09 PM 發表 查看引用來源

下,唔係呱
仲衰過佢包二奶
睇哂21頁…你比現在的老公調敎左開發性愛思想,引致做了大食人妻,反而他日日為二餐的生活費出盡力去揾錢…變成在床上對全冇性趣…這是香港人的慘惨惨况😭😭
你不要説負面話😰😰😰你唔擒我…我出去找男人或上網識人,這是很傷感情的説話!!!可能你每週不經意説得太多,他睇死你不會出動…係睇Q死你的死穴😵

今天停頓轉發自己的body photos 和講性愛啪啪比大家冷靜十日八日看看他的反應如何???

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 12:16 發表 查看引用來源

哈哈,我都無咩報答大家
無需要咁諗, 你出現, 大家就High

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 12:15 PM 發表 查看引用來源

學下massage 都係唔錯既提議,之前見過有d催情香薰都想試下
其實香港生活節奏太緊張啦…成日都怕做完第二日好攰冇精神返工,所以有時間去下旅行(就算兩日一夜),轉換下環境,未嘗唔係壞事...尋求刺激當然係好,但都要岩timing, 要諗到又去做就要靠大家默契啦…大膽借題發揮,可能比直接提出更令對方有幻想...衣著可能都要係時候轉下啦…當然有需要時就要尋求幫手啦…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆