上一頁下一頁
發新話題

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

收藏  |  訂閱
708  152.0k

引用:
原帖由 degree06 於 2017-3-16 01:48 PM 發表 查看引用來源
係呀:smile_40:妳出街都係咁著架:smile_40:
如果咁著就會加外套囉。

引用:
原帖由 sfattimo 於 2017-3-16 01:50 PM 發表 查看引用來源

傷心事?
都話係講依大半年發生既事。
佢係之前,所以唔會有佢。

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-16 01:55 PM 發表 查看引用來源

如果咁著就會加外套囉。
加左外套都遮擋唔到妳既風采

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-16 01:56 PM 發表 查看引用來源

禁等你補返個 morning q 先啦

好睇,

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-16 01:56 PM 發表 查看引用來源

Hiya Karen, Good Afternoon, how r u this afternoon?^^

樓主,我都有類似嘅經驗,sex真係同ml 好唔唔同,完全同意

我坐左係RON上面,雙手係佢心口撐住,開始前後咁郁,而佢就訓係度回緊氣.當時因為我個身係向前,佢係咁望住我對搖下搖下既波波.我問佢:有咩好睇喎……佢答:吸引既野梗係想睇架啦,如果對波上下搖會唔會仲好睇呢?我拍佢心口一下,話佢講得肉酸,咁我就開始坐番直,開始上下咁郁.
我係上面可以控制快慢,其實係舒服架,不過我郁得一陣就已經攰啦,加上RON佢又會突然之間向上頂,郁左陣我就軟晒.
RON坐身,佢叫對手向後面撐住,我地面對面坐(又係唔識形容啦),我望住佢弟弟係妹妹度出出入入,仲見到弟弟比我浸濕晒……
RON一路慢慢咁坐係度插住我,忽然手放係妹妹上面,用手指撩我豆豆,佢一掂我就成身震一震,比佢同時夾攻之下,我好快又忍唔住啦,我地坐係度面對面,我扶住佢膊頭,佢都扶住我PAT PAT,又再一下一下咁磨住頂入我度.我望住佢同佢講:我要黎啦.佢我高潮時,佢都係用弟弟頂住係入面唔郁,
佢等我回完氣後,將我拎轉身伏係床,我知道佢想…….我就跪係床,兩隻手撐住,背住佢.我感到佢妹妹掃左一陣,就慢慢放入去,不過佢只係將龜頭放入就唔郁,我將PAT PAT向後,佢又縮開,我拎轉頭望住佢時,佢又忽然一下頂入黎.
佢初初雙手扶住我PAT PAT咁樣插我,後面真係入好多,不過無得望住又無得攬住.同之前唔同,今次佢一開始就好快咁樣插,而且又係下下都插晒入去,我聽到濕到滋滋聲,D水流緊落大脾.之後佢又試再一邊插一邊伸手去前面摸我豆豆.好快我雙手由撐係床,已經軟晒,上半身只可以伏係床上面.而且今次佢係我高潮時唔係好似之前咁停,而係繼續咁插,令我高潮一次又一次咁.
唔知過左幾耐佢至停低,我已經成個散晒咁.今之佢坐係我身上面,將弟弟放係我波波中間,我用雙手將波波夾住佢.我望住龜頭係我波波度伸出伸入,再望住佢一下一下咁射出黎.波波,頸,面,咀仔都比佢射中.係佢射完之後,我再用咀仔含住佢幫佢清理,今次終於到佢叫出黎啦.
最後佢都好WARM咁幫我清理,之後我地就訓啦,不過將床單……..

引用:
原帖由 boychany 於 2017-3-16 03:12 PM 發表 查看引用來源

Hiya Karen, Good Afternoon, how r u this afternoon?^^
FINE,THX.

好多水呀:fst_006:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆