上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.5k

Kiss係指濕吻,定係碰下咀先?如果碰下咀,好多囡囡都肯,至於濕吻,我在FL未試過,利申,我唔好濕吻,總之唔係好想。

引用:
原帖由 中Q左六合彩 於 2017-2-10 10:58 AM 發表 查看引用來源
155真係唔使試,冇服務又保守,part 1又垃圾。
而家fl有邊個part 1 ok架??唉。起碼part 2唔掂都可以鬆下筋骨丫
part 1 OK, 估計都要搵D中女先會好

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-2-10 11:17 AM 發表 查看引用來源
深圳咁多口爆場收得平過fl,服務好過fl好多,點解都仲要去呢間野。
黎得手推場都係唔想玩口爆, 同埋呢間都比較近關口

引用:
原帖由 baby6769 於 2017-2-10 01:05 PM 發表 查看引用來源
80號是照騙,完全2 個樣,小心中伏:smile_27: :smile_27:
80 睇相真係幾省鏡, 多謝師兄提點

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-2-11 05:44 PM 發表 查看引用來源

勸你都係吾好去中伏机會高又貴$368只有手推,D女又保守,只係硬件就OK既同就腳
優點就腳, 慳唔少搭車時間, 玩得鬆動D

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-2-11 06:15 PM 發表 查看引用來源

唔去fl,有乜場好介绍?我玩開fl 8号,人靚,身材索,缺點一星期輪到一次期。
睇相都好靚女, 不過估到呢D靚NO. 有排輪, 冇心情等,  

二來又怕佢太紅, 心態唔夠放

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-2-13 01:10 PM 發表 查看引用來源
公司规定都冇用,个个都有自已套服务方式,我已问过她们老师,老师都冇奈!
妖!你咁既年紀又成日要奶人個西,
邊有女肯比你車!凈係D行為都可想而知
係何種款頭啦!我係女都只會提供有限度
服務比你,就算你吹到綱會寫紅我都係咁話!
後生女睇男總會有底線!
週圍問邊個場D女可以奶西或大車,你都算
滾男當中之極品!

引用:
原帖由 中Q左六合彩 於 2017-2-12 12:25 PM 發表 查看引用來源
大家玩完邊個好邊個唔好分享下啦,以下是我分享
155按摩渣流灘,part2保守唔使試
199大堂見過好醜樣
93由平安走過來好醜樣
89大堂見過好很肥冇線條
想問下客服個6號仔張相係咪想趕客
93長相睇落高高瘦瘦... 原來咁唔掂,
199 就未見過相

引用:
原帖由 katekate2046 於 2017-2-13 07:23 AM 發表 查看引用來源
和服邪骨好耐之前已經試過啦~仲拍埋片珍藏添
呢兩件都冇乜FEEL 特別綠色果件, 反而之前水手裝幾岩我

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-2-13 03:58 PM 發表 查看引用來源

妖!你咁既年紀又成日要奶人個西,
邊有女肯比你車!凈係D行為都可想而知
係何種款頭啦!我係女都只會提供有限度
服務比你,就算你吹到綱會寫紅我都係咁話!
後生女睇男總會有底線!
週圍問邊個場D女可以 ...
师兄,问过D女先啊,如佢唔肯,怎样乃啊?条毛都摸唔到啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆