上一頁下一頁
發新話題

人妻婚後生活*真分享*(p.1,3,9,19,21,25,31,34,42) 相p.34,38,42

收藏  |  訂閱
684  106.9k

引用:
原帖由 uncleblue 於 2016-12-22 12:42 PM 發表 查看引用來源

到時佢應該好忙.........一次過滿足幾個慾望
淫妻佢想好忙,越忙佢越鍾意,岩哂佢,嘿嘿

引用:
原帖由 橫千夫 於 2016-12-22 01:56 PM 發表 查看引用來源

淫妻佢想好忙,越忙佢越鍾意,岩哂佢,嘿嘿
千夫兄你真係睇得好夠通透~:smile_47:

引用:
原帖由 Sweetandwarm 於 2016-12-22 10:21 AM 發表 查看引用來源

嘰嘰快d錫^3^我鐘意被人錫
真係?我要錫雲你是第^3^

淫妻放工未?

濕左幾日...終於等到老公啦好開心^-^

你地覺吾覺得明明琴日冬至, 但系好熱丫><
明明人地前幾晚仲要著長袖衫訓教 但我琴日真系頂吾順
熱到我沖完涼靜系著住件深藍色背心仔 雖然件背心比較貼身 但系好薄嫁 又系薄到飛釘(都吾知系件衫問題定系我問題><) 下面直接黑色t back 有少少lace
沖完涼成個人好舒服涼浸浸^-^
吹頭仲心血來潮吹番個女神頭(哈哈其實就系73分界) 吹直反d頭髮 我覺得直頭髮個樣仲乖^-^
本黎唸住玩多陣電腦就訓 點知老公突然從後攬住我對手揸住我胸 又搓又揸好溫柔 仲要一邊揸一邊系我耳仔講: 點解我老婆可以咁白
跟著再錫我耳仔錫我頸><之後我掉反轉攬住佢好嗲咁叫老公^3^ 攬一攬我就叫老公訓教先你累啦 跟著老公唯有乖乖地去訓哈哈

嘰嘰 其實我就系想等老公訓著然後再整醒佢
跟著我琴晚就上黎同幾個ching傾計 傾傾下我下面愈來愈濕 而老公都熟睡啦 我就乖乖熄電腦
我跪系老公旁邊 今次想直接含住寶貝 佢著住棉質嘅四角褲 望住寶貝個位 就隔住條底底輕輕摸下 輕輕上下套下 寶貝好漲卜卜 老公好快就醒左 佢好surprise望住我好乖咁摸緊寶貝 之後幫老公除左條四角褲 佢就攝起枕頭'I'系到望住我
我隔住四角褲錫寶貝 Muah~ 輕輕Muah寶貝 錫左一陣就感覺到寶貝好硬嘰嘰 跟著我慢慢拉落少少條四角褲 成條寶貝扯起曬系我前面
我再用手捉住寶貝輕輕Muah>3< 每一下都錫到出聲 每一下都慢慢錫 由頭仔開始錫 再錫落d 再錫落d   錫到落袋袋 然後再錫頭仔幾啖 跟著我先開口 '呀um' 含住寶貝 老公忍吾住: 嘩~呀~
嘰嘰 我最鐘意聽到老公忍吾住叫嘅聲 搞到我好肉緊>< 之後我由慢慢到快d 又輕輕錫到大力d啜 再含到寶貝好入 入到喉嚨咁 再一路含用雙手捉住寶貝上下套 然後又成條寶貝慢慢啜 愈啜愈落 再含啜袋袋 用脷系袋袋到打圈圈 然後再lum袋袋中間個位 老公又呀~~ 嘰嘰

跟著老公忍吾到抱我起身 以為佢想除我件衫
點知原來系將件背心仔捲起 岩岩去個我個胸上面 可能背心仔系深藍色 顯得我波波仲雪白 我覺後佢好咸濕丫><  一望到就一野揸我波波 然後好啖錫我linlin 呀~~ 我個身輕輕拗後 老公不停又錫又搓我胸 跟住佢lum我linlin 另一隻手又捽linlin 我抱住老公個頭好享受

之後老公突然自己除衫 再一手扯開條t back 就插入黎 連除我條t back都等吾切就插我 好high丫救命 女上男下嘅姿勢 我一邊un一邊被老公用力渣我胸一邊被老公望實我個樣><

跟住老公落床 捉住我對腳 一野扯我到床邊 然後一下插寶貝入黎 不停砌我 又將我條腿放系佢膊頭又錫又瀨 老公全程都好大力 每一下插入黎都好大力插到好入 佢仲捉住我對腳拉開佢 被佢寶貝再插深d 好衰嫁 跟著我望到老公一邊插我一邊望住我個樣 佢個樣系好似同我講 我要食曬你成身 搞到我好怕醜吾敢望住老公 之後老公仲.........................

你地仲想吾想知丫^-^ 要我琴晚同老公曳曳完今日講被你地知 搞到我一邊打一邊抖大氣 要橋埋對腳坐>< 又濕又辛苦嫁 吾制丫你地要陪我傾計補償反嫁

引用:
原帖由 橫千夫 於 2016-12-22 11:43 AM 發表 查看引用來源

妳肯定係想,想有第二d男人同你做又想d男人讚下妳然後摸下妳挑逗下妳,然後妳再慢慢服侍番佢再慢慢插妳錫妳,妳係唔係好想咁,話我地知
系嫁你好了解我丫>3<我鐘意曳曳成個過程慢慢黎慢慢享受

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2016-12-22 11:51 AM 發表 查看引用來源

同老公玩時加道具摸擬下囉
制服嗎 想知嗎

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2016-12-22 11:51 AM 發表 查看引用來源

怕想太多,會實行?
吾知呢吾會掛><

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2016-12-22 11:53 AM 發表 查看引用來源

快講,乜事
因為你問乜事搞到人地又要報告啦><

引用:
原帖由 uncleblue 於 2016-12-22 12:03 PM 發表 查看引用來源
千其....千其....千其....唔好洗,要有妳D水水味道~
摸落去仲要濕濕地><

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆