上一頁下一頁
發新話題

【重口味甜故】日本妻子的出軌

收藏  |  訂閱
416  183.2k

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-8-5 04:58 AM 發表 查看引用來源
第四十章飲水
一瞬間,他們對望著。

「係唔係要‥‥‥飲水?」由紀惠問。

承憲點了一下頭。

由紀惠放下自己的水杯,拿了另一隻杯,放在保溫熱水瓶的出水處,按下掣,熱水從出口處噴出,注入水杯裏。然後再 ...
咦 , 咁岩岩得咁橋 , 又有情節係某程度上 , 同我篇新文撞橋喎 ...
不過應該係我撞你 , 因為你出係先  我寫係後(但絕對唔係抄) ;
另外 , 我估唔到想玩狗仔式 , 可以直接叫女方 "趴係度" ,
不過女方聽話既話 , 真係好滿足到大男人心態 , 感覺應該好鬼正 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-8-8 11:10 AM 發表 查看引用來源

咦 , 咁岩岩得咁橋 , 又有情節係某程度上 , 同我篇新文撞橋喎 ...
不過應該係我撞你 , 因為你出係先  我寫係後(但絕對唔係抄) ;
另外 , 我估唔到想玩狗仔式 , 可以直接叫女方 "趴係度" ,
不過女方聽話既話 , 真 ...
好多女人中意玩狗仔!

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-8-9 12:18 AM 發表 查看引用來源

好多女人中意玩狗仔!
咁多唔多鐘意聽DIRTY TALK???:smile_47:

今日行均旺角既書店都搵唔到發哥本新書

👍

引用:
原帖由 edwardyeung 於 2016-8-12 05:55 PM 發表 查看引用來源
今日行均旺角既書店都搵唔到發哥本新書
出版社話下個星期會有。多謝閣下的支持!

引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-8-8 11:10 AM 發表 查看引用來源

不過女方聽話既話 , 真 ...

引用:
原帖由 sze_james 於 2016-8-7 12:02 AM 發表 查看引用來源
幾時會再有新故事啊?發哥
寫緊一個鬼故,鬼故啱唔啱睇呀?

引用:
原帖由 hank 於 2016-8-7 12:56 AM 發表 查看引用來源
好故事 !!

多謝發哥 !!

引用:
原帖由 吳小賤 於 2016-8-6 11:08 PM 發表 查看引用來源
感謝依個精彩的故事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆