上一頁下一頁
發新話題

喜愛慾蒲 34D大食妹 (已DEL)

收藏  |  訂閱
522  114.3k

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 01:31 AM 發表 查看引用來源
死啦:smile_35: 我開始又想潛水
HAHA潛lo 但要係第二度得閒應下我lo 陪下我傾計

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 8-4-2015 01:31 發表 查看引用來源
死啦:smile_35: 我開始又想潛水
咁快又潛水,點解呀

引用:
原帖由 運動小王子 於 2015-4-8 01:33 AM 發表 查看引用來源
咁快又潛水,點解呀
因為想夜晚陪男友多D, 唔想佢呷醋....
而且無左哥哥, 真心無乜動力上黎......
之前都有系到見到佢.....

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-8 01:32 AM 發表 查看引用來源

HAHA潛lo 但要係第二度得閒應下我lo 陪下我傾計
我呢到潛,果到都一樣潛嫁啦..
同埋都唔係成日開...

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 01:40 AM 發表 查看引用來源
我呢到潛,果到都一樣潛嫁啦..
同埋都唔係成日開...
甘慘:'):'):')我就悶死今日
甘都應該陪下男友既
但你睇下有冇機會夜晚on下搵下我Lo
話哂我都係哥哥:smile_47:雖然我冇打算做佢

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-4-8 01:43 AM 發表 查看引用來源

甘慘:'):'):')我就悶死今日
甘都應該陪下男友既
但你睇下有冇機會夜晚on下搵下我Lo
話哂我都係哥哥:smile_47:雖然我冇打算做佢
:smile_30::smile_30:睇下有無機會囉,,,,
:smile_39:唔知點解到呢家仲覺得佢係特別既...
但我對佢黎講,乜都唔係................................

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 01:48 AM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_30:睇下有無機會囉,,,,
:smile_39:唔知點解到呢家仲覺得佢係特別既...
但我對佢黎講,乜都唔係................................
你多D做個機會出黎lo
唉甘有時感覺好難講明既 覺得佢好對你好 個感覺都唔同
你對我係朋友架相識也是緣嘛

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 8-4-2015 01:39 發表 查看引用來源
因為想夜晚陪男友多D, 唔想佢呷醋....
而且無左哥哥, 真心無乜動力上黎......
之前都有系到見到佢.....
好喇,我岩岩打完仗

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-8 01:16 AM 發表 查看引用來源
點止先

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-4-7 01:17 AM 發表 查看引用來源
哇...太多了...講唔曬...
我又會打打下無動力打架啦...
我又怕悶...所以廢事打開一遍...
我好奇點解你而家好似無咩動力打文咁
((雖說以前都好似....無咩動力咁XD"
你唔鍾意太靜姐有時, 你未當同人傾下計同時又分享下野咁LO
好難突然令你有動力架BO"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆