上一頁下一頁
發新話題

最愛面對面的... 坐蓮 #190 #260 #295 #319

收藏  |  訂閱
371  53.2k

引用:
原帖由 love39874 於 2014-8-3 08:04 PM 發表 查看引用來源
T先生自己一個人住?
YES

引用:
原帖由 niks 於 2014-8-3 07:43 PM 發表 查看引用來源

我都轉左ICON

小桃~~~ 有冇留意到呀~~~~~
我見到:smile_38:

Notice Me Senpai x.x~

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 05:52 PM 發表 查看引用來源

講呢D...:smile_o14:
我既深情嚇親你?

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 10:51 PM 發表 查看引用來源

@V@

一個人住真係好方便...

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-3 10:51 PM 發表 查看引用來源

返黎啦啵

回覆 310# 的帖子

努力緊~:smile_27:

訓前推一推先.x.

我地開始攬住對方錫, 一路鍚, 佢隻手再次伸左入我背心度, 輕輕咁撫摸搓揉, nipple 已經變得好敏感, 佢既咀唇開始向下移, 用條脷嚮我胸前打轉, 遂步移近敏感既源頭, 慢慢吸啜, 我已經忍唔住合埋眼輕震, 感覺變得更加專注...

唔知幾時, 我地已經除晒衫:smile_13:... 而我竟然變左係佢上面, 仲已經好濕, 位置亦都好近咁對準ready...呢個時候其實我有幾秒係猶豫緊:smile_27:, 好濕好想要, 又覺得唔係咁好, 但係下面就好似比d 咩吸引住咁唔捨得走:smile_13:, 佢呢個時候突然幫我做左決定, 順利協助我坐左落去:smile_29::smile_14::smile_14:.......................................(之後佢話係覺得我忍唔住想騎佢...囉:smile_44

無論之前幾十五十六, 一坐左落去...不得了 已經唔想去理咩野, 淨係好想要 我好慢咁前後郁左幾下, 本來想慢慢去感受下佢, 點知佢突然轉低我轉post, 男上左一陣之後再抱起我移向床邊, 我其實有少少驚訝, 坐蓮? 真係好耐無試過:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

佢坐係床邊, 扶住我條腰坐係佢上面, 開始一下一下咁頂上黎, 由於我怕趺既關係, 雙手緊緊咁圍住佢, 佢每頂一下, 我又好自然咁想再攬實佢, 每一下都好入, 好充實, 感覺好high 亦feel 到妹妹既肌肉不停收縮, 成個人既感覺神經好似集中晒係下面, 好敏感好興奮, 個人覺得好軟無咩力, 但又要攪實佢, 一靠近佢, 個咀就鍚左埋去, 呢個時候, 全身上下都好興奮, 神經繃緊晒, 好想好想呢刻唔好停:smile_o06:

完左之後大家齊齊去沖涼, 佢仲幫我洗下頭, 雖然... d 頭髮已經亂到打晒架, 但係個感覺好sweet。

睇到呢度, 唔知會唔會有人問, 有無帶套?...... 其實... 真係無帶.......... 因為之前同ex 做都無帶, 已經訓練到真實接觸先會覺得興奮

咁故意完左未呢? ...仲有下文

引用:
原帖由 angelking89 於 2014-8-3 11:32 PM 發表 查看引用來源
訓前推一推先.x.
good night

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆