上一頁下一頁
發新話題

人妻第一次偷食

收藏  |  訂閱
589  137.4k

咁你下一次埋牙前,叫佢前戲做耐啲!手口並用,等你起晒水,然後至比佢上馬,甚至你同佢口爆一鑊,等一陣,再吹硬佢至開波囉!當然,佢可能番唔到飛噃!
引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-24 09:42 PM 發表 查看引用來源

梗係想開心,其實食餐飯見下面都開心,咁如果有親蜜嘅行為就更加滿足啦,但係親蜜嗰十分鐘真係唔夠喉,好似食杯麵咁飽左肚但完全冇滿足感!最慘係佢就出左野啫,我咩到冇呀!

http://n ...

引用:
原帖由 joechan998 於 2014-7-25 10:19 AM 發表 查看引用來源

我也不明,妳出得軌必然想找開心,佢老婆都唔知係咪都係甘
我也中年出去偷食(比錢除外)也一定要對方飽才射
我人妻都食过三个每个都好滿意
其中一个还有聯絡
其中一个勁 ...
真係好睇對手架!SP 總好過 SL!

你要問一下自己,究竟你係為情,定係為性?下次唔好同佢吹咁耐,要佢同你玩69,你明知佢跑短途,差不多出嘢就停一停喇!當佢等一陣,你再吹硬佢,再上馬咪玩耐啲囉。朴嘢就唔好咁重口,死擔難擔,死歩頭馬咁!一放到底。咁係唔得架!為咗你自己又好(食飽),為佢又好,(持久啲有床上英雄感),你一定要改變自己嘅床技。
引用:
原帖由 真空甜心 於 2014-7-25 11:51 AM 發表 查看引用來源
睇哂文,傻係女人既其中一個特色!
我都同樓主有個差唔多既經驗,又係吹一陣佢就出左野,第二次又係由吹到射十五分鐘完事,從不服待我,連打車輪都少,但我都仲中個頭埋去。
次次出黎趕頭趕命,一 次一q ,仲要十五 ...

引用:
原帖由 真空甜心 於 2014-7-25 02:24 PM 發表 查看引用來源
當放入去,你都未郁夠十下,佢叫你停話想射,下面收縮一下佢話出咗,咁我不如同玩具玩好過啦! 無電最多換電!:smile_42:
可以換電又唔怕呀!最慘咪夠喉,佢射咗嘢,你典床典席,但又番唔到飛咋!

你想去打野戰,車震,殘廁,後梯,巷戰............................................................咩?:smile_47:
引用:
原帖由 真空甜心 於 2014-7-25 05:42 PM 發表 查看引用來源
:smile_45:就係咁悶,入去沖涼,除衫,吹,帶,入,射,沖涼,走!

引用:
原帖由 _YIN 於 2014-7-25 08:17 PM 發表 查看引用來源
支持你。但你唔好再搵佢啦。都唔知當你係乜。
我都係人妻。
仲要係一個2x歲失婚人妻。
我宜家個男友成日話我好好搞,好正,好多水。
不過我都覺生完之後真係易濕好多。
其實想問下男士們。
乜人妻真係咁正咩? ...
女人陰道分娩,就算點搞,下面一定鬆鬆地架!你聽佢講?

明白,所以婚前唔試多啲,真係唔知長短。
引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-25 10:59 PM 發表 查看引用來源

唔知邊套戲咪話唔滾唔知身體好,我冇食過第二個男人都唔知原來自己老公咁Fit,  因為個前度以前係正常表現,點知10年冇見相差咁遠。同埋我本身唔係因為老公餵我唔飽所以偷食,只係前度要求好幾次我先應承。

...

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-25 11:16 PM 發表 查看引用來源

其實唔係每對夫婦都係咁嘅,係我個前度揾我,我又肯落搭啫。我諗唔係每個男人都咁厚面皮揾以前d女爆房,我都有幾個前度,除左佢冇人揾過我食飯同開房。唔知其他師兄係咪都有舖 ...
如果你嗰幾個前度,揾你食飯同開房。你會唔會考慮呀?

樓主三個小朋友几大,應該讀緊書吧,

樓主三個小朋友几大,應該讀緊書吧,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆