上一頁下一頁
發新話題

新手小妹,我..和我的制服哥哥~黑絲相#965, 新文#925

收藏  |  訂閱
1.0k  206.4k

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-24 11:16 PM 發表 查看引用來源
今晚唔駛自己一個過lonely christmas la:smile_o05:
大家merry christmas
玩得開心D啦~

回覆 309# 的帖子

你就開心la........
我就lonely christmas la:') :') :') :')

anyway, merry christmas la

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-24 11:16 PM 發表 查看引用來源
今晚唔駛自己一個過lonely christmas la:smile_o05:
大家merry christmas
你就玩得開心啦 難為我地係屋企等你

支持支持。。

引用:
原帖由 無名大俠 於 2013-12-25 01:16 AM 發表 查看引用來源
你就玩得開心啦 難為我地係屋企等你
有冇單手打字先?哈哈:smile_o10:

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-24 06:02 PM 發表 查看引用來源
繼續公園part 2先~~~

佢要我答佢想要咩,咁我就好大聲專登講話“我好想要!!!”:smile_13:。
咁佢非常滿意呢個答案,之後我地就起身,我背住佢,拉起條裙,佢仲好溫柔咁幫我除低條褲仔,之後佢收埋佐落自己個袋 ...
merry christmas
sis都玩得幾放,公園仲有人跑步
我男友要鍾意o係公園同我玩,佢會玩到好激,甚至玩到全裸。

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-25 01:53 AM 發表 查看引用來源
有冇單手打字先?哈哈:smile_o10:
衰妹 俾你踢爆左

摩士公園向樂富個涼亭?

絲打都鍾意咁玩?有機會要交流下喇
我未敢全祼住呀 >.<
引用:
原帖由 sillychungsilly 於 2013-12-25 03:04 AM 發表 查看引用來源
merry christmas
sis都玩得幾放,公園仲有人跑步
我男友要鍾意o係公園同我玩,佢會玩到好激,甚至玩到全裸。

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-25 10:17 AM 發表 查看引用來源
絲打都鍾意咁玩?有機會要交流下喇
我未敢全祼住呀 >.<

咁幾時同我交流下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆