上一頁下一頁
發新話題

辦工室發生既 SM 趣事 update #347

收藏  |  訂閱
403  96.3k

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2013-10-8 01:49 AM 發表 查看引用來源
諗諗下都係 share 下頭先做乜,
其實, 星期日晚, 我買左幅膠手銬,
頭先bf 打來話好耐冇玩sm了, 我見尋日黑左佢兩日面, 想氹返佢,
咪用醫生膠布封住自已個咀, 再貼一張膠布封個胸, 拍左一張相 whatsapp send ...
其實咁樣可以專心做到嘢咩???
:smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2013-10-6 10:53 PM 發表 查看引用來源
未用過, 等我叫佢買先,
請問你有冇用過? 會唔會太易掙脱架?
(haha, 我居然唔想咁易掙脱....)
用過吖,唔容易掙脫噶~反正我未掙脫過~~:smile_35:

一排唔見呢D post仲以為冇人玩呢D添~
我覺得樓主真係好幸福
我就一直都好想有個機會綁起另一半~
我就比較喜歡欣賞佢綁住左既身體同爭扎既舫作, 咁當然要封口啦加埋矇眼都唔錯
而ml 我就覺得唔一定既, 如果係自己gf除外

引用:
原帖由 yan0123 於 2013-10-8 06:28 PM 發表 查看引用來源

你係邊到買到膠手扣,點既樣架?
係成人用品店,
唔似真既金属手扣, 中間既練都長d..
唔夠真實感..

引用:
原帖由 zkylopz 於 2013-10-8 10:15 PM 發表 查看引用來源

其實咁樣可以專心做到嘢咩???
:smile_o04: :smile_o04:
我個 part 就差不多完成先同佢玩,
至於佢....

佢見我陪佢玩, 就已經冇心做野la....

引用:
原帖由 Tiffy-G 於 2013-10-8 10:52 PM 發表 查看引用來源

用過吖,唔容易掙脫噶~反正我未掙脫過~~:smile_35:
見到你同 yan 既分享, 令我覺得多d人陪我, 以前一聽人提起sm, 總是負面的,
我就覺得只要互相有默契, 其實SM係可以令兩人更close 的.

引用:
原帖由 henryhk 於 2013-10-9 12:48 AM 發表 查看引用來源
一排唔見呢D post仲以為冇人玩呢D添~
我覺得樓主真係好幸福
我就一直都好想有個機會綁起另一半~
我就比較喜歡欣賞佢綁住左既身體同爭扎既舫作, 咁當然要封口啦加埋矇眼都唔錯
而ml 我就覺得唔一 ...
我bf幸偪d 喇, 有我成日陪佢玩 cosplay.
你唔向另一半提出?

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2013-10-10 01:58 AM 發表 查看引用來源

我bf幸偪d 喇, 有我成日陪佢玩 cosplay.
你唔向另一半提出?
之前一直未未有勇氣lol
而家就未有gf @@

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2013-10-10 01:50 AM 發表 查看引用來源

係成人用品店,
唔似真既金属手扣, 中間既練都長d..
唔夠真實感..
唔完全冇感覺啵
始終都係metal 好

引用:
原帖由 lonely_ol 於 2013-10-10 01:56 AM 發表 查看引用來源

見到你同 yan 既分享, 令我覺得多d人陪我, 以前一聽人提起sm, 總是負面的,
我就覺得只要互相有默契, 其實SM係可以令兩人更close 的.
其實妳玩的也不算是 SM ,只是一些情趣的玩意吧!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆