上一頁下一頁
發新話題

咸濕靚仔 咸濕日記 P.108 #1613 美女靚媽咪要我做佢地仔仔餵我食奶奶

收藏  |  訂閱
1.6k  604.6k

慾海長天-----------咸濕號遊艇---------瘋狂打J射精之旅

20xx年x月x日(星期x) Ref.#026 (Part 1)
地點:香港 (公海)

慾海長天-----------咸濕號遊艇---------瘋狂打J射精之旅
又名:The Longest Day 最長的一天-------全裸男服務員------淫慾遊艇之旅

(今日既『咸濕日記』可能係一篇最長的日記!
所以,小弟會分段(Parts)發表,令讀者容易消化!)

上個禮拜,亞明吹鷄話接左佢老細婆個Order,今日全日要最少6至8個帥哥,做佢老細婆一個私人遊艇Party既服務員!
個私人遊艇Party係佢老細婆答應佢果兩條Wet妹孖女,大學畢業既禮物之一!
因為兩條Wet妹,淨係識玩,完全冇心機讀書!  
點知比個補習教師成功協助佢哋過關!
呢個特殊既遊艇Party,係佢哋母女之間一個賭注,結果d女羸左!

本來我采亞明都儍,但係佢真係冇甘多帥哥,所以就色誘我!
佢最近溝左一條啱啱18嬌嫩欲滴既靚妹仔,最殺死人既係擁有34C粉紅乳暈乳頭、同白切鮑,因為白裡透紅又青春,令個樣睇起黎十分吸引,一開聲重嬌聲滴滴,極端Sexy!(亞明有同d女拍攝既習慣!)
佢話揾日3p或4P (兩男一女或兩男兩女!條件係今日我要企喺前線幫佢!

今日假期,唔洗返工!
亞明領軍,成班兄弟難得一齊,有得玩、飲飲食食、有水落袋!
飲早茶果陣,我一數:亞明亞標我同大舊4條友!大舊係健身助教,老豆係山東人,父子都係6呎幾!

亞明話老細婆話老細婆個對孖女揾左2件鬼仔幫手 (大學交換生),又會提供兩條靚仔同學跟我哋學野,全部會直接去碼頭等!
佢又話有5個餐飲女服務員都會同我地一齊工作!

飲完茶,到碼頭集合!

架遊艇好大,成條大船甘款!

兩條鬼仔,一個英國仔同一個法國仔,喺候船室等緊我哋,兩個都係運動員款頭!
過左一陣,有5條陽光膚色22-3歲既短直髮不施脂粉既靚女出現,全部微波緊身凸點淺黃T裇(上面紅色印注Pretty Jenny Catering Service)、極短紅色熱褲,潮流紅黃色露趾短靴!

再過一陣,老細婆個妹(亞姨)、對孖女(大孖細孖)、對孖女大學一齊畢業既死黨女同學、同佢哋一d女仔玩伴到達,嘻嘻哈哈咁上左遊艇,總人數有成十幾人!

同佢地同行有兩條靚仔,安排跟我哋學野!(係對孖女大學畢業男同學,因為佢地想追對孖女,比孖女整古!)

重有一個女士,著到花枝招展!

條遊艇既船長船員全女班!有4個女保鏢!

之後輪到我地上船,入左一個大房!

跟注船就開了!向公海進發!

『咸濕日記』就從〝船開〞開始入正題!

(先睇下一d女生相!(同個日記多數無關,只係用黎醒一醒神咋!)
(靚女靚圖—1   #312)
(靚女靚圖—2   #313)
(靚女靚圖—3   #314)

慾海長天----咸濕號遊艇-----瘋狂打J射精之旅 (靚女靚圖—1)

20xx年x月x日(星期x) Ref.#026 (Part 1)
地點:香港

又名:The Longest Day 最長的一天-------全裸男服務員------淫慾遊艇之旅

(先睇下一d女生相!(同個日記多數無關,只係用黎醒一醒神咋!)

慾海長天----咸濕號遊艇-----瘋狂打J射精之旅 (靚女靚圖—2)

慾海長天----咸濕號遊艇-----瘋狂打J射精之旅 (靚女靚圖—3)

小女真系覺得你好正

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-11 12:57 AM 發表 查看引用來源
小女真系覺得你好正

:smile_o15:

Welcome back!:smile_o09:
U are a beautiful visitor and I've missed u!I hope u'll like my sense of humor!如果上得黎一個自稱 Salty& Wet Handsome Boy (咸濕英俊的男孩  google translate) 既Post,咁我唔咸濕妳,就真係冇禮貌喇!

一開始,妳就攻擊我條大9:------------------(成功左令佢蠢 蠢欲動!)
〝講到咁勁 小女真系好想試下 哈哈〞

我條大9立刻作出反應,Order我將佢張大9相加埋佢收藏(妳?) 既Lin Lin,send比妳!
回答:〝歡迎!〞 :smile_47:
IT is Very BIG & HARD!(條9是很大很硬的!)                 
Can bash you WELL!(可以用來撲到妳好舒服!)

妳繼續玩我條大9:
〝係咪先?? 〞

我咸濕上了腦 (不加思索!) 答:
〝係〞 :smile_47:

妳重係唔肯放棄玩我條大9:
〝係咪先?? 〞
(妳成功刺激我條大9,佢扯左!)

所以我不加思索要妳確認:
〝係咪先?? 〞 :smile_47:

妳今晚又黎挑引我 (唔知有冇包括了我條大9?):〝小女真系覺得你好正〞
我條大9已經有d硬硬地!:smile_46:

上面只是告訴妳:
除了Handsome,:smile_04:
禾很頑皮!:smile_o13:
要不要打我Pat Pat呀?:smile_o11:

引用:
原帖由 iamaslut 於 2013-7-11 12:57 AM 發表 查看引用來源
小女真系覺得你好正

Welcome back!:smile_o09:
U are a beautiful visitor and I've missed u!I hope u'll like my sense of humor!如果上得黎一個自稱 Salty& Wet Handsome Boy (咸濕英俊的男孩  google translate) 既Post,咁我唔咸濕妳,就真係冇禮貌喇!

一開始,妳就攻擊我條大9:------------------(成功左令佢蠢 蠢欲動!)
〝講到咁勁 小女真系好想試下 哈哈〞

我條大9立刻作出反應,Order我將佢張大9相加埋佢收藏(妳?) 既Lin Lin,send比妳!
回答:〝歡迎!〞 :smile_47:
IT is Very BIG & HARD!(條9是很大很硬的!)                 
Can bash you WELL!(可以用來撲到妳好舒服!)

妳繼續玩我條大9:
〝係咪先?? 〞

我咸濕上了腦 (不加思索!) 答:
〝係〞 :smile_47:

妳重係唔肯放棄玩我條大9:
〝係咪先?? 〞
(妳成功刺激我條大9,佢扯左!)

所以我不加思索要妳確認:
〝係咪先?? 〞 :smile_47:

妳今晚又黎挑引我 (唔知有冇包括了我條大9?):〝小女真系覺得你好正〞
我條大9已經豎起晒撚好硬!:smile_46:

上面只是告訴妳:
除了Handsome,:smile_04:
禾很頑皮!:smile_o13:
要不要打我Pat Pat呀?:smile_o11:

引用:
小女真系覺得你好正

:smile_o09:

IQ題:
#316 同#317 兩個Reply----
有乜唔同?:smile_o01:

睇唔明

衰野 正系可以打patpat渣?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆