上一頁下一頁
發新話題

分享自己淫賤既一面...;) 附相+故事.. #12,#78,#305 #358 加左相~

收藏  |  訂閱
498  299.5k

引用:
原帖由 小淫娃;) 於 2013-3-19 06:18 PM 發表 查看引用來源

入一野邊夠餵飽我丫?
好耐冇見...終於返黎啦 :smile_o15:

見到張Pat Pat 相好想即刻插爆妳

你個小淫娃,唔吊你都唔做野,多幾張淫照好呀!

引用:
原帖由 小淫娃;) 於 2013-3-19 06:18 PM 發表 查看引用來源

入一野邊夠餵飽我丫?
你而家50分..岩岩好夠回人地pm啦:smile_o12:

引用:
原帖由 小淫娃;) 於 2013-3-19 18:18 發表 查看引用來源

入一野邊夠餵飽我丫?
咁多ching, 一人入一野邊咪夠餵飽您囉 小淫娃.

支持 出文

我想捉你去打野戰多d
引用:
原帖由 小淫娃;) 於 2013-3-19 06:08 PM 發表 查看引用來源
唔好意思丫咁耐都無番黎 我呢排真係比較忙..
同埋我想話我係覆唔到大家既pm ga.. 不過我都有睇覆某會員,, d相係我自己影ga..當我想比人插既時候就會自拍引誘老公
有個會員send左篇文比我..我好想興趣希望可 ...

好想大大力咬你同打你個patpat...
再狗仔式大力撞你patpat...

引用:
原帖由 小淫娃;) 於 2013-3-19 06:08 PM 發表 查看引用來源
同埋我想話我係覆唔到大家既pm ga.. 不過我都有睇覆某會員,, d相係我自己影ga..當我想比人插既時候就會自拍引誘老公
我要極度粗爆咁對你, 扯爛晒你啲衫, 大大力咁屌入你塊淫閪度, 屌到你啲淫水流晒出黎, 聽住你條賤人既呻吟聽真係想射晒啲精比你

引用:
立刻向你致敬

靚PATPAT,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆